yarasın yarasın maşallh=)hergün hemde işyerine tost yapıp getiriyorum kepekli ekmekten.ama bugun kupastalarada dadanmış durumdayım sabahtan beri ve ilk defa 2 buyuk fıncan çay içtim.bugün azıttım yani anlıcam.allahtan hayırlısı.ama boğaz durmuyo yaaaaa![]()
Kızlar benim de burnum büyümeye başlamış 🙁 bir bu eksikti zaten her yerim şişti zaten şişko olmuştum hamilelikle iyice şişko oldum![]()

HEPİMİZ ŞİŞKOYUZ MERAK ETME=):meri:Kızlar benim de burnum büyümeye başlamış 🙁 bir bu eksikti zaten her yerim şişti zaten şişko olmuştum hamilelikle iyice şişko oldum![]()
bende hiç mi hiç birşey yiyemiyorummmm midemde bulanmıyor fakat iştahsızım anlayamıyorum siz çok yiyoz dionuz bendede tersi sabahtan beri elle tutalacak birşey yiyemedim zaten bu hafta 1 kg.da kaybettim bakalım dr. ne diyecek bugünben kendime hakim olamıyorum artık ya boğazım durmuyo bi yerde çığrımdan çıktım
bende hiç mi hiç birşey yiyemiyorummmm midemde bulanmıyor fakat iştahsızım anlayamıyorum siz çok yiyoz dionuz bendede tersi sabahtan beri elle tutalacak birşey yiyemedim zaten bu hafta 1 kg.da kaybettim bakalım dr. ne diyecek bugün