celinee Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.532 elh' Alıntı: genemi işedi o Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.533 *STELLA*' Alıntı: bizimki temmuzdu ama klima sağolsun :laugh: sizin paranız klimalı otele yetmedimi 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yetmedi 😛iha: bize klimasız oda virin daha sıcak olsun didik.. bu arada demek siz otelde sıcakladınız.. biz o gece evde sıcakladıydık 😛iha:
*STELLA*' Alıntı: bizimki temmuzdu ama klima sağolsun :laugh: sizin paranız klimalı otele yetmedimi 😛iha: Genişletmek için tıkla ... yetmedi 😛iha: bize klimasız oda virin daha sıcak olsun didik.. bu arada demek siz otelde sıcakladınız.. biz o gece evde sıcakladıydık 😛iha:
asfada Hamiş Melek 31 Mart 2010 #1.534 arceya' Alıntı: bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:
arceya' Alıntı: bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha:😛iha:
elh Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.535 arceya' Alıntı: tamam elhh bu haftanın çişlisi belli oldu yaz şimdiden listeye Genişletmek için tıkla ... cuma günkü listeye malzeme çıkıyo bana oh oh *STELLA*' Alıntı: kasımda aşk başka oluyormuş :laugh: Genişletmek için tıkla ... :laugh:
arceya' Alıntı: tamam elhh bu haftanın çişlisi belli oldu yaz şimdiden listeye Genişletmek için tıkla ... cuma günkü listeye malzeme çıkıyo bana oh oh *STELLA*' Alıntı: kasımda aşk başka oluyormuş :laugh: Genişletmek için tıkla ... :laugh:
bal kavanozu Hamiş Melek 31 Mart 2010 #1.536 *STELLA*' Alıntı: bizimki temmuzdu ama klima sağolsun :laugh: sizin paranız klimalı otele yetmedimi 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: bizimde klımalıydı
*STELLA*' Alıntı: bizimki temmuzdu ama klima sağolsun :laugh: sizin paranız klimalı otele yetmedimi 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: bizimde klımalıydı
etimelo Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.537 arceya' Alıntı: çişli melooşşş Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: tamam elhh bu haftanın çişlisi belli oldu yaz şimdiden listeye Genişletmek için tıkla ... Nan durum daha hafta dolmadı :n028: archimim' Alıntı: ben mi işettim seni,az su içeydin Genişletmek için tıkla ... Ay Allahım bi çene vermiş çen çen :fati: elh' Alıntı: genemi işedi o Genişletmek için tıkla ... :fati:
arceya' Alıntı: çişli melooşşş Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: tamam elhh bu haftanın çişlisi belli oldu yaz şimdiden listeye Genişletmek için tıkla ... Nan durum daha hafta dolmadı :n028: archimim' Alıntı: ben mi işettim seni,az su içeydin Genişletmek için tıkla ... Ay Allahım bi çene vermiş çen çen :fati: elh' Alıntı: genemi işedi o Genişletmek için tıkla ... :fati:
*STELLA* Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #1.539 arceya' Alıntı: yetmedi 😛iha: bize klimasız oda virin daha sıcak olsun didik.. bu arada demek siz otelde sıcakladınız.. biz o gece evde sıcakladıydık 😛iha: Genişletmek için tıkla ... ilkin evde sıcakladık ama klima yoktu evde pek bişey anlamadım 😛iha: ayyy kızlar bu muhabbet nereye gidiyor böyle :laugh:
arceya' Alıntı: yetmedi 😛iha: bize klimasız oda virin daha sıcak olsun didik.. bu arada demek siz otelde sıcakladınız.. biz o gece evde sıcakladıydık 😛iha: Genişletmek için tıkla ... ilkin evde sıcakladık ama klima yoktu evde pek bişey anlamadım 😛iha: ayyy kızlar bu muhabbet nereye gidiyor böyle :laugh:
vatoz Aktif Üye Üye 31 Mart 2010 #1.540 arceya' Alıntı: bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha: Genişletmek için tıkla ... BİZDE UZUNCA Bİ SURE BIHALT YIYEMEDIK SICAKLRNDA ETKISI VARDIR TABEEE AMA NEKDR BİLEMEM:d
arceya' Alıntı: bizde harbiden sıcaktı haziranda sıcaktan bi halt yiyemedik 😛iha: Genişletmek için tıkla ... BİZDE UZUNCA Bİ SURE BIHALT YIYEMEDIK SICAKLRNDA ETKISI VARDIR TABEEE AMA NEKDR BİLEMEM:d