dae Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.531 elh' Alıntı: wuuuu 35 İZMİRRR Genişletmek için tıkla ... hanı nan davullu zurnalı folklor ekıplı karsılama törenı
elh' Alıntı: wuuuu 35 İZMİRRR Genişletmek için tıkla ... hanı nan davullu zurnalı folklor ekıplı karsılama törenı
etimelo Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.532 f.ceylan_celik' Alıntı: tamam canım benim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ceylan hiç de öyle şişko diilmişsin
f.ceylan_celik' Alıntı: tamam canım benim 🙂 Genişletmek için tıkla ... ceylan hiç de öyle şişko diilmişsin
vatoz Aktif Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.533 dae' Alıntı: hanı nan davullu zurnalı folklor ekıplı karsılama törenı Genişletmek için tıkla ... 😀ancing_angry:
dae' Alıntı: hanı nan davullu zurnalı folklor ekıplı karsılama törenı Genişletmek için tıkla ... 😀ancing_angry:
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.534 etimelo' Alıntı: ceylan hiç de öyle şişko diilmişsin Genişletmek için tıkla ... şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı?
etimelo' Alıntı: ceylan hiç de öyle şişko diilmişsin Genişletmek için tıkla ... şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı?
gulkurusuu Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.535 anne olunca anladım cıne 5 te çocuga cınsel egıtımı anlatıyorlar kızlar ızlemek ısteyen baksın
dae Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.536 vatoz' Alıntı: 😀ancing_angry: Genişletmek için tıkla ... bu ne nan ben davul zurna folklor ıstedım sen in cin toplamıssın
vatoz' Alıntı: 😀ancing_angry: Genişletmek için tıkla ... bu ne nan ben davul zurna folklor ıstedım sen in cin toplamıssın
arceya Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.537 f.ceylan_celik' Alıntı: şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı? Genişletmek için tıkla ... ceylan sen aylardır niye bulmadın bizi bakayım.. 🙂 son aylarda nası buldun böle hamileliğin basından beri yazışıyoz biz
f.ceylan_celik' Alıntı: şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı? Genişletmek için tıkla ... ceylan sen aylardır niye bulmadın bizi bakayım.. 🙂 son aylarda nası buldun böle hamileliğin basından beri yazışıyoz biz
dilekdilek Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #15.538 naaaaaaaaan kızlar ben geldim unuttunuz dimi beni. Liste düzenlemişsiniz adım yok oğlumun adı yok. ühüüüü. gerçi mm'ye girmeyeli şifremide unutmuşum
naaaaaaaaan kızlar ben geldim unuttunuz dimi beni. Liste düzenlemişsiniz adım yok oğlumun adı yok. ühüüüü. gerçi mm'ye girmeyeli şifremide unutmuşum
gulkurusuu Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.539 f.ceylan_celik' Alıntı: şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı? Genişletmek için tıkla ... canım sen bızım kusurumuza bakma biz paranoyak olduk, sureklı degışık nıcklerle aramıza gırmeye çalışan bır kaç kişi var bu nedenle face grubumuzu falan burda pek yazmıyoruz alınma lutfen.
f.ceylan_celik' Alıntı: şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı? Genişletmek için tıkla ... canım sen bızım kusurumuza bakma biz paranoyak olduk, sureklı degışık nıcklerle aramıza gırmeye çalışan bır kaç kişi var bu nedenle face grubumuzu falan burda pek yazmıyoruz alınma lutfen.
dae Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.540 f.ceylan_celik' Alıntı: şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı? Genişletmek için tıkla ... lütfen bende varım 47 yle hamıle kaldım ayıptır sölemesi aha aha
f.ceylan_celik' Alıntı: şişko hamile kaldım ama millet 50lerde kalıyor ben 64 ama sonrası bende hiç kilo almadım 🙂 gruba davet etmediniz sanırım face grubunuz varmı? Genişletmek için tıkla ... lütfen bende varım 47 yle hamıle kaldım ayıptır sölemesi aha aha