vatoz Aktif Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.541 dae' Alıntı: bu ne nan ben davul zurna folklor ıstedım sen in cin toplamıssın Genişletmek için tıkla ... :meriNCA BUNLARI BULABILDIM HERKESLER KABOLMUŞŞŞ İDARE EDIVER SNDE CNM İŞTEEBULDUNDA BULANIYON HOYTTTT:meri:
dae' Alıntı: bu ne nan ben davul zurna folklor ıstedım sen in cin toplamıssın Genişletmek için tıkla ... :meriNCA BUNLARI BULABILDIM HERKESLER KABOLMUŞŞŞ İDARE EDIVER SNDE CNM İŞTEEBULDUNDA BULANIYON HOYTTTT:meri:
elh Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.542 dae' Alıntı: hanı nan davullu zurnalı folklor ekıplı karsılama törenı Genişletmek için tıkla ... al sana davullu zurnalı karşılama daem hemde emmileri özel ben seçtim senin için çok yakışıklılar dimi?
dae' Alıntı: hanı nan davullu zurnalı folklor ekıplı karsılama törenı Genişletmek için tıkla ... al sana davullu zurnalı karşılama daem hemde emmileri özel ben seçtim senin için çok yakışıklılar dimi?
dae Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.543 gülkurusu sence ulu orta bu acıklamaya gerek var mıydı???? vatoz' Alıntı: :meriNCA BUNLARI BULABILDIM HERKESLER KABOLMUŞŞŞ İDARE EDIVER SNDE CNM İŞTEEBULDUNDA BULANIYON HOYTTTT:meri: Genişletmek için tıkla ... istemem bak elhım bulmus bılem elh' Alıntı: al sana davullu zurnalı karşılama daem hemde emmileri özel ben seçtim senin için çok yakışıklılar dimi? Genişletmek için tıkla ... yivrumm bennnımm.. amcalar on numara haydeeeeee tey teeyyyyy
gülkurusu sence ulu orta bu acıklamaya gerek var mıydı???? vatoz' Alıntı: :meriNCA BUNLARI BULABILDIM HERKESLER KABOLMUŞŞŞ İDARE EDIVER SNDE CNM İŞTEEBULDUNDA BULANIYON HOYTTTT:meri: Genişletmek için tıkla ... istemem bak elhım bulmus bılem elh' Alıntı: al sana davullu zurnalı karşılama daem hemde emmileri özel ben seçtim senin için çok yakışıklılar dimi? Genişletmek için tıkla ... yivrumm bennnımm.. amcalar on numara haydeeeeee tey teeyyyyy
bal kavanozu Hamiş Melek 30 Nisan 2010 #15.544 özbek yazın çok güzel gözlerim doldu yine ay bi kavuşsam meleğime artık öpsem ellerini ayaklarını
vatoz Aktif Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.546 dae' Alıntı: gülkurusu sence ulu orta bu acıklamaya gerek var mıydı???? istemem bak elhım bulmus bılem yivrumm bennnımm.. amcalar on numara haydeeeeee tey teeyyyyy Genişletmek için tıkla ... EEE O IZMIRIN ESKILERINDEN BEN YENIYIM ANCA BUNLRI BULDUMMM=)😀ancing_angry:
dae' Alıntı: gülkurusu sence ulu orta bu acıklamaya gerek var mıydı???? istemem bak elhım bulmus bılem yivrumm bennnımm.. amcalar on numara haydeeeeee tey teeyyyyy Genişletmek için tıkla ... EEE O IZMIRIN ESKILERINDEN BEN YENIYIM ANCA BUNLRI BULDUMMM=)😀ancing_angry:
A archimim Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.547 elh delisin kızım sen ayy oynayasım geldi amcaları görünce
asneba Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.548 dilekdilek' Alıntı: laaa bana hoşgeldin demek yok mu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin dilekçim.yenı gordum hamılelik nasıl gıdıyo bakalım.işlerdenmi fazla gıremedın
dilekdilek' Alıntı: laaa bana hoşgeldin demek yok mu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin dilekçim.yenı gordum hamılelik nasıl gıdıyo bakalım.işlerdenmi fazla gıremedın
arceya Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.549 dilek hoşgeldiinn.. o kdr az giriyon ki demekki sevmiyon bizi dedik, unuttuk seni kimsin sen :çitos:
F f.ceylan_celik Yeni Üye Üye 30 Nisan 2010 #15.550 dilekdilek' Alıntı: laaa bana hoşgeldin demek yok mu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinizz efemmmmm 😀
dilekdilek' Alıntı: laaa bana hoşgeldin demek yok mu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldinizz efemmmmm 😀