cakma hazırcı uyusuk ızmırlı senıııEEE O IZMIRIN ESKILERINDEN BEN YENIYIM ANCA BUNLRI BULDUMMM=)😀ancing_angry:![]()
amcalarıma sulanma nan binim onnarelh delisin kızım sen
ayy oynayasım geldi amcaları görünce
hosgeldın dılekkkk
cakma hazırcı uyusuk ızmırlı senıııEEE O IZMIRIN ESKILERINDEN BEN YENIYIM ANCA BUNLRI BULDUMMM=)😀ancing_angry:![]()
amcalarıma sulanma nan binim onnarelh delisin kızım sen
ayy oynayasım geldi amcaları görünce
ben eren ismini cok severim süperayy cidden mi hatırlamıyosunuz dilekdilek Utkunun annesi🙂)
Ama Utku'dan vazgeçtik artık sanırım Eren olucak ismi
haziran 7 demşiti doktorum. Ama SAT'a göre mayıs sonu bende geç döllenme olmuştu. Annem sen haziranın 7'sine kalmazsın mayıs sonunda doğurursun diyo ama bakalım doktor çatı muayenemde felan ne dicek.dilek senin bebik ne zaman doğacaktı?
Bizde Çok seviyoruz ilk başlarda hep Eren Dedik Sonra Utkuya döndük sonra araştırdık ki Kuranda Utku ismi Şeytan'la alakalıymış. Bizde her iki tarafta da isminin güzel olmasını istiyoruz o yüzden Eren'e karar kıldık gibi.ben eren ismini cok severim süper
Afiyet olsunben yemege kaçar kızlarrrrr bir ekmek arası döner beni bekliyor=)nihahhaah ama iştahım yok🙂
özge hastanenin fiyatlarını ögrenebildik 100 ytl zam gelmiş ve %15 indirim bulduk ay cok sevindim artık hastane araştırmıcaz yardımların için cok sagol canım
gerçektenmi benim oğluşumla adaş bizimki de EREN inş.ayy cidden mi hatırlamıyosunuz dilekdilek Utkunun annesi🙂)
Ama Utku'dan vazgeçtik artık sanırım Eren olucak ismi