Allure Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.981 Gunaydin kizlar nasilsiniz, ben yine buranin horozu gibi erkenden otmeye basladim. Uyku muyku nedir unuttuk.
Gunaydin kizlar nasilsiniz, ben yine buranin horozu gibi erkenden otmeye basladim. Uyku muyku nedir unuttuk.
etimelo Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.983 Günaydın kızlar, tatil günü ya uyku tutmadı ozbek83' Alıntı: kızlar istanbulda olanlar nst yi kaca cektiriyorsunuz merak ettim Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: nst de mi sizde parayla nannnnnn anemmmm Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: bide nst 40-50 tl gibi bişi ama kendi hastalarından para almiyolar.. muayeneye dahil ediyolar. Genişletmek için tıkla ... kızlar dün uyarmasa ben de bedava bilecektim, gittiğim hastanede kendi hastalarına bile ücretliymiş nst 🙁 ozbek83' Alıntı: iyi akşamlar kızlar eşim gelmek üzere salatamı yapım k.i.b a.e.o Genişletmek için tıkla ... k.i.b a.e.o ??? ben bu kısaltmaları hep başka tarafa çekiyorum
Günaydın kızlar, tatil günü ya uyku tutmadı ozbek83' Alıntı: kızlar istanbulda olanlar nst yi kaca cektiriyorsunuz merak ettim Genişletmek için tıkla ... asfada' Alıntı: nst de mi sizde parayla nannnnnn anemmmm Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: bide nst 40-50 tl gibi bişi ama kendi hastalarından para almiyolar.. muayeneye dahil ediyolar. Genişletmek için tıkla ... kızlar dün uyarmasa ben de bedava bilecektim, gittiğim hastanede kendi hastalarına bile ücretliymiş nst 🙁 ozbek83' Alıntı: iyi akşamlar kızlar eşim gelmek üzere salatamı yapım k.i.b a.e.o Genişletmek için tıkla ... k.i.b a.e.o ??? ben bu kısaltmaları hep başka tarafa çekiyorum
dae Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.984 GÜNAYDIN KIZLAR.. zeynepi goren olursa onu aradıgımı sölermısınız.. saat cok erken oldugundan arayamıyorum, esmere gıdelım dıcem ona..
GÜNAYDIN KIZLAR.. zeynepi goren olursa onu aradıgımı sölermısınız.. saat cok erken oldugundan arayamıyorum, esmere gıdelım dıcem ona..
etimelo Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.985 günaydın daem doktorlar esmerin çıkmasına izin vermemiş mi?
A archimim Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.986 günaydın millet bu gece iğrenç bir geceydi dayak mı yedim uyudum mu kemiklerim birbirine mi geçti anlamadım. 10 dk da bir gözümü açtım , doğuma kadar rahat uyku yok anlaşılan
günaydın millet bu gece iğrenç bir geceydi dayak mı yedim uyudum mu kemiklerim birbirine mi geçti anlamadım. 10 dk da bir gözümü açtım , doğuma kadar rahat uyku yok anlaşılan
lovefun Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.988 anammm bi ben bi de misafir varmış. Neyse ben geçmişe dün kaldığım yerden devam edeyim bari
Allure Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.989 etimelo' Alıntı: kızlar dün uyarmasa ben de bedava bilecektim, gittiğim hastanede kendi hastalarına bile ücretliymiş nst 🙁 Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyordum ucretli oldugunu ama dun ucret almadilar, muayene ucretine dahildi, ayri bir ucret vermedim ona.
etimelo' Alıntı: kızlar dün uyarmasa ben de bedava bilecektim, gittiğim hastanede kendi hastalarına bile ücretliymiş nst 🙁 Genişletmek için tıkla ... Bende bilmiyordum ucretli oldugunu ama dun ucret almadilar, muayene ucretine dahildi, ayri bir ucret vermedim ona.
A archimim Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.990 lovefun' Alıntı: anammm bi ben bi de misafir varmış. Neyse ben geçmişe dün kaldığım yerden devam edeyim bari Genişletmek için tıkla ... o misafir benmişim 🙂
lovefun' Alıntı: anammm bi ben bi de misafir varmış. Neyse ben geçmişe dün kaldığım yerden devam edeyim bari Genişletmek için tıkla ... o misafir benmişim 🙂