2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
niye sizin şirket resmi tatillerdede çalışıyor ki??

resmi tatil de ne ki 🙂
bu sene güya resmi tatillerde çalışmayacaktık 23 nisanda çalışmadık. şimdi gene unutuldu.
küçük ofislerde malesef resmi tatil gibi kavram nedir bilmiyorlar

senin yerine uyuyurum ben diyim ekşın olsun yıurum:meri:

uyu tabi uyuyabilirsen 🙂. ben kendi yerime bile uyuyamıyorum artık.

resmi tatil de ne ki 🙂
bu sene güya resmi tatillerde çalışmayacaktık 23 nisanda çalışmadık. şimdi gene unutuldu.

uyu tabi uyuyabilirsen 🙂. ben kendi yerime bile uyuyamıyorum artık.
şaka bi yana cidden uyku yok galiba bize 1 ay daha
gerçi bebik doğduktan sonrada uyuyamıcaz ya
hele çişten 50 kere uyanıyorum zaten

resmi tatil de ne ki 🙂

İşte zaten yaptırımda yok maalesef sadece kanunda cumhuriyet bayramında çalışmak yasak onun yaptırımı var özel izin gerektiriyor ama diğer günler içinde hiç yok. bizdede çalışılmaz hiçbir zaman ama önemli bir iş yetiştirilecekse yada konkur dönemindeysek muhakkak gideriz işe tabi saat 9 da değil bu saatlerle ve pijamalarla tek fark rahatlığı oluyor

2010 Haziran Anneleri - Sayfa 595 - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca

kızlar yine ortakık karıştırıyor bunların bizimle alıp veremedikleri ne ya cocuk gibiler 🙂 sadce gülüyorum bunlara blacksıyanın yazdıklarına bakın kızlar

ayy ne yazmışlar ki mail atsana ben giremiyorum o siteye artık

şaka bi yana cidden uyku yok galiba bize 1 ay daha
gerçi bebik doğduktan sonrada uyuyamıcaz ya
hele çişten 50 kere uyanıyorum zaten

çişten yana sorunum yok da kemiklerim ağrıyor yan yatmaktan
valla heryerim birbirine geçti

yinemi kaka muhabbeti bırakın allahaşkına ne yazdılarsa yazdılar bize ne orda olayı başından beri takip eden kalmadıki şimdi ucundan kıyısından öğrenip yanlış anlıyorlardır kesin kendimizi kimseye anlatmamıza gerek yok zaten oraya okadar meraklı olsak orda kalırdık biz birbirimiz için burda değilmiyiz geri kalan insanlar beni ilgilendirmiyor artık boşverin gitsin

yinemi kaka muhabbeti bırakın allahaşkına ne yazdılarsa yazdılar bize ne orda olayı başından beri takip eden kalmadıki şimdi ucundan kıyısından öğrenip yanlış anlıyorlardır kesin kendimizi kimseye anlatmamıza gerek yok zaten oraya okadar meraklı olsak orda kalırdık biz birbirimiz için burda değilmiyiz geri kalan insanlar beni ilgilendirmiyor artık boşverin gitsin
bencede ya bırakın sinirlerinizi bozmayı
bi avuç çoluk çocuk bize germesin artık

Geri