ozbek83 Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.991 günaydım kızlar buğün herkes tatilde herhalde kimse yok🙂 zeynep sen calışıyormusun evdemisin
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.992 ozbek83' Alıntı: günaydım kızlar buğün herkes tatilde herhalde kimse yok🙂 zeynep sen calışıyormusun evdemisin Genişletmek için tıkla ... evdeyim canım ben cumartesileri çalışmıyorum zaten bugun resmi tatil kimse çalışmıyordur
ozbek83' Alıntı: günaydım kızlar buğün herkes tatilde herhalde kimse yok🙂 zeynep sen calışıyormusun evdemisin Genişletmek için tıkla ... evdeyim canım ben cumartesileri çalışmıyorum zaten bugun resmi tatil kimse çalışmıyordur
ozbek83 Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.994 zynpmrt' Alıntı: evdeyim canım ben cumartesileri çalışmıyorum zaten bugun resmi tatil kimse çalışmıyordur Genişletmek için tıkla ... oh dinlen evinde güzel güzel
zynpmrt' Alıntı: evdeyim canım ben cumartesileri çalışmıyorum zaten bugun resmi tatil kimse çalışmıyordur Genişletmek için tıkla ... oh dinlen evinde güzel güzel
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.995 dae bana not bırakmış sabahta mesaj çekmiş bende mesaj attım biraz öncede aradım duymuyor dedim belki uyumuştur diyede çok çaldırmadım malum oda bir türlü uyuyamayanlardan ya eğer birbirimizi bulmayı başarırsak esmeri ziyarete gidicez inşallah
dae bana not bırakmış sabahta mesaj çekmiş bende mesaj attım biraz öncede aradım duymuyor dedim belki uyumuştur diyede çok çaldırmadım malum oda bir türlü uyuyamayanlardan ya eğer birbirimizi bulmayı başarırsak esmeri ziyarete gidicez inşallah
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.996 elh' Alıntı: günaydınlar millet Genişletmek için tıkla ... günaydın bebeğem
A archimim Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.997 zynpmrt' Alıntı: evdeyim canım ben cumartesileri çalışmıyorum zaten bugun resmi tatil kimse çalışmıyordur Genişletmek için tıkla ... malesef ben çalışıyorum her zamanki gibi 🙁(
zynpmrt' Alıntı: evdeyim canım ben cumartesileri çalışmıyorum zaten bugun resmi tatil kimse çalışmıyordur Genişletmek için tıkla ... malesef ben çalışıyorum her zamanki gibi 🙁(
zynpmrt Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.998 archimim' Alıntı: malesef ben çalışıyorum her zamanki gibi 🙁( Genişletmek için tıkla ... niye sizin şirket resmi tatillerdede çalışıyor ki??
archimim' Alıntı: malesef ben çalışıyorum her zamanki gibi 🙁( Genişletmek için tıkla ... niye sizin şirket resmi tatillerdede çalışıyor ki??
elh Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #15.999 archimim' Alıntı: malesef ben çalışıyorum her zamanki gibi 🙁( Genişletmek için tıkla ... senin yerine uyuyurum ben diyim ekşın olsun yıurum:meri:
archimim' Alıntı: malesef ben çalışıyorum her zamanki gibi 🙁( Genişletmek için tıkla ... senin yerine uyuyurum ben diyim ekşın olsun yıurum:meri:
ozbek83 Yeni Üye Üye 1 Mayıs 2010 #16.000 az kaldı sabret aslı yakında calışmayacan günler başlıyacak ama sonra calışsam diye arıcan buğünlerini 🙂 örnek ben 🙂
az kaldı sabret aslı yakında calışmayacan günler başlıyacak ama sonra calışsam diye arıcan buğünlerini 🙂 örnek ben 🙂