2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba kızlar... Bugün yoğun birgün olacaktı aslında ama sanırım hiçbirşey yapamayacağız.. Erkekler diyorum başka da bişi demiyorum...

valla zeynepcim bende bıktım artık. dengesizin dengesiz yazıyorlar artık. umarım bu yazdıklarımızı da okurlar da oraya yazarlar. buradaki muhabbeti cımbızla çekip istedikleri gibi kullanıyorlar. sanki sürekli geyik yapılıyor. hem geyik yapsak da kime ne , beğenen gelir beğenmeyen gelmez.

Valla en faydalı bilgileri (hiç teveccü göstermeyeceğim) başta ben olmak üzere bizim grup verdik herzaman. Her iki taraf içinde bu böyle oldu ayrıca bizim dostluğumuz çok erken başladı herkes orda muhtemelen yeni yeni kaynaşıyor ama biz zaten kanka olmuştuk e okadar samimiyet başlayınca zaman zaman geyikte yapıcaz tabiki yaptığımız geyik muhabbeti içinde kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz benim anlayamadığım şey madem herkes hayatından memnun ne diye gelip burayı okursun ki bunun için ruh hastası olmak lazım. Allah akıl fikir versin. Aynı şekilde sonkez rica ediyorum bizdende kimse artık orayı okumasın yada aramızda paylaşmayalım hiç gereği yok. Biz burda birbirimizi seviyoruz ve sayıyoruz herkes birbirini olduğu gibi kabul ediyor diğerleride bizden uzak Allaha yakın olsun.

aminnnnnnnn