Ben de yarın kahvaltıya gitme planları kuruyordum ki 2 aydır beklediğimiz boyacı gelecekmiş yarın sabahın köründe. Gerçi alışmıştık artık karşı duvarımın yıkık bir vaziyette durmasına
benimde koca evde, evi toparlıyor 🙂 akşama annemler gelecek. akşamdan toz aldım sadece o da bana yetti. zaten ayaklarım şişiyor 10 dk dursam. sende kocanın eline kovayı ver silsin yerleri
Valla en faydalı bilgileri (hiç teveccü göstermeyeceğim) başta ben olmak üzere bizim grup verdik herzaman. Her iki taraf içinde bu böyle oldu ayrıca bizim dostluğumuz çok erken başladı herkes orda muhtemelen yeni yeni kaynaşıyor ama biz zaten kanka olmuştuk e okadar samimiyet başlayınca zaman zaman geyikte yapıcaz tabiki yaptığımız geyik muhabbeti içinde kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz benim anlayamadığım şey madem herkes hayatından memnun ne diye gelip burayı okursun ki bunun için ruh hastası olmak lazım. Allah akıl fikir versin. Aynı şekilde sonkez rica ediyorum bizdende kimse artık orayı okumasın yada aramızda paylaşmayalım hiç gereği yok. Biz burda birbirimizi seviyoruz ve sayıyoruz herkes birbirini olduğu gibi kabul ediyor diğerleride bizden uzak Allaha yakın olsun.
zeynepcim yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum, ve senı de çok sevıyorum.
hala 2 kişiyi konuşmak bıze yakışmaz, bu nedenle geçen gun de kızdım bu konuları konuşarak çıtayı aşagı çekmeye gerek yok dedım. kendını oldugundan farklı göstererek sevılmek çok ıtıcı bır durum, çalışmayan arkadaşları nasıl aşşagıladıgını ve sınırımı beynıme cıkarttıgını ben bılıyorum ama ne yazık kı kendını tanımayan ınsan hatalrını benımser ve sever derlermiş, duzelmek yerıne.
kaldı ki ,burası bırbırını seven arkadaşların paylaşım yaptıgı bır alan, canımız ıster dogum konuşuruz caımız ıster yemek tarıfı verırırız canımız ıster goy goy yaparız bu bızı bağlar, begenmeyen gıder, begenen kalır. kımsenın kımseyı dışlamaya da hakkı yok bu topıkte sohpetını sevmedıgın ınsanla konuşmazsın bıter gıder. kımseyı kırmayı da dogru bulmuyorum nıtekım hepımız can taşıyoruz, bu nedenle herkes kendı yerınden memnunsa kımse kımsenın forumunu okumasın, ekşin falan da olmasın artık, ben çok sıkıldım bu çocuk muhabbetlerınden cunku. altu ustu konuşuyoruz burda bu kadar hasetlencek bı durum yok.
Ben de yarın kahvaltıya gitme planları kuruyordum ki 2 aydır beklediğimiz boyacı gelecekmiş yarın sabahın köründe. Gerçi alışmıştık artık karşı duvarımın yıkık bir vaziyette durmasına
benimde koca evde, evi toparlıyor 🙂 akşama annemler gelecek. akşamdan toz aldım sadece o da bana yetti. zaten ayaklarım şişiyor 10 dk dursam. sende kocanın eline kovayı ver silsin yerleri
meme catlakları oluşmaması için ;
Memelerinizi günde 1 kereden fazla yıkamayınız, yıkarken sabun kullanmayınız, havluyla sertçe ovuşturmayınız.
Memelerin emzirme öncesi yada emzirme sonrasında yıkanması gerekmez. Vücudun diğer kısımları kadar yıkanması yeterlidir. Yıkanırken derinin doğal yağları kaybolduğundan aşırı yıkama yara oluşmasını kolaylaştırır.
İlaçlı losyon veya merhemlerden, deriyi tahriş ettikleri ve herhangi bir yararı olmadığı için kaçınınız.
Emzirme sonrası çıkaracağınız bir miktar sütle meme ucu çevresini hafifçe ovmanın iyileştirici etkisi vardır.
gülkurusuuuuuuu bende seni çok seviyom
bu arada bursada enginar kaça burda en pahalısı 3 tl ama 2-2,5 arasıda bulmak mümkün izmirde en turfanda zamanı 2 liraymış şimdi iyice ucuzlamıştır
gülkurusuuuuuuu bende seni çok seviyom bu arada bursada enginar kaça burda en pahalısı 3 tl ama 2-2,5 arasıda bulmak mümkün izmirde en turfanda zamanı 2 liraymış şimdi iyice ucuzlamıştır
burda engınarı tek soyulmuş kafa olarak satıyorlar en kuçuk kafa 2 tl, delırıyorum ben engınar dolması falan yapmak ıstıyorum ama yapraklı satılmıyor burda. annem gıdecek yakında çeşmealtı pazarından alıp deepfreze yapacak bolca. bilirsin o pazarı engınar cennetıdır