2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
face de grup mu var? ben yazınca devlet sırrı oluyor böyle şeyler...:boink:
facedekı gruptan haberın yokmu:grouphug:
sımdı yazılanları okuyunca acaba dedım..cunku benım x yerde kaydım hala devam edıyor..
cunku erkek ınfertılesınde yuze yakın arkadsım var..
coguyla telefonda ve msnde facede konuyoruz..
aynıu sekılde kayserıde bulunan arkadslarda dahıl..
ıster ıstemez bagımı koparamıyorum cunku 2008 de x yere uye oldum:ehi:

burda engınarı tek soyulmuş kafa olarak satıyorlar en kuçuk kafa 2 tl, delırıyorum ben engınar dolması falan yapmak ıstıyorum ama yapraklı satılmıyor burda. annem gıdecek yakında çeşmealtı pazarından alıp deepfreze yapacak bolca. bilirsin o pazarı engınar cennetıdır

burdada öyle satıyorlar çünkü burdaki enginar çanak bizim izmirinki gibi küçük değil bayrampaşa dediklerinden iri yada bursa enginarı satılıyor burdada oda iri ama bazen küçüğüne denk geliyorum ozaman soymadan ver deyince veriyorlar. Ben enginar dolması yapmam ama yapraklı pişiririm sırf çanak benimde hoşuma gitmiyor. Annem gelirken getirdi ama bitti bende söyleyeyim arkadaşım gelicek ay sonu getirsin bana çeşmealtında oturuyor zaten alır bana iyi hatırlattım

sımdı yazılanları okuyunca acaba dedım..cunku benım x yerde kaydım hala devam edıyor..

canım sanırım ilk olaylar patlak verdiğinde 2 kişinin kim olduğu bulunamamıştı. Demek ki onlardan biri de sendin. Bayağı bi soruldu çünkü.

ayyy ilk bilgisayarımı açmamla olanları okudum...
aşağıdan yakip eden misafirlere de bir hahhhhaaaayyyttt çekmek istiyorum 🙂
gerçekten işiniz yokmus sizin seviyenize inmeyeceğiz diyereekkkk

sevgili arkadaşlarıma kocamaaannn bir günaydın diyorummmmmmmmm

burdada öyle satıyorlar çünkü burdaki enginar çanak bizim izmirinki gibi küçük değil bayrampaşa dediklerinden iri yada bursa enginarı satılıyor burdada oda iri ama bazen küçüğüne denk geliyorum ozaman soymadan ver deyince veriyorlar. Ben enginar dolması yapmam ama yapraklı pişiririm sırf çanak benimde hoşuma gitmiyor. Annem gelirken getirdi ama bitti bende söyleyeyim arkadaşım gelicek ay sonu getirsin bana çeşmealtında oturuyor zaten alır bana iyi hatırlattım

ne biliim ben Bursadayken satılıyordu yapraklı ama tabi çanakları iri olur Bursa dakilerin. O yüzden biz alışkın değilizdir yapraklı pişirmeye. Bol zeytinyağlı az pirinçli yaparım ki of ki ne offf

canım gruplarımızdan haberım var ama ben geçenlerde grupla ılgılı birşey yazdım bir kızcagıza bana uluorta konuşmamın dogru olmadıgı yazıldı ben de şaşırdım artık ne kaonuşacagımı,, en sonunda sen yazışayım yeter dedım sustum. çok gızlı bılgılerden anlamıyorum ne yazık kı ben

ooo merkezınde oturuormuş annen ne guzel, biz narlıderedeyız gerçi çok uzak degıl araçla 15 dk. çok özledım oraları çokk. ördeklı kafelerı ahhh ahhh

Geri