2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben bir tane küçük boy valiz ve orta boy valize sığdırdım bunların hepsini aslında.durunun da valizi var kırmızı cok cici ananesi almış onunkisi ağzına kadar doldu valla..simdiki bebişler cok sanslılar hee..valla bizim için kimse böyle hazırlık yapmamıştır..🙂hasta bezi olayını ben bilmiyorum canım hiç.belki verirler olmazsa alırsınız eczaneden hemen.koyma o zmn sen.ama don hırka ve bebeğe bir kıyafet daha al derim ben çünkü bu bebeklerin işi belli olmaz bizim ege mesela kaka yapıyordu hep batırıyordu üstünü basını 🙂
gülko ne dicem senin güvenilir bir site varmı bildiğin şarkı indirmek için?lime wire ve bear share dısında 2si de benim pc yi hasta ettiler vukuatlılar :meri:

bende herşey kırmızı beyaz, odası sepetı şekerı kıyafetlerı... kızım kırmızı sevmezde bide çok söylencek bana ilerıde..

benim de pembe beyaz oldu herseyi valla..zaten pembe hastasıydım tam benlik oldu bu alışveriş olayı kızım olunca 🙂valizi kırmızı bir tek onun dısında ne aldıysak pembe beyaz aldık.he arabasını ve park yatağını ben de kırmızı gri istiyorum gerçi sen de araya baska renkler katsaydın bari 🙂

1 takım daha koyayım evet haklısın canım.

en son netten bişey ındırdıgım de virüs kaptı bilg eşimle papaz olduk bu nedenle bılmıyorum yawrıım ben ama lime wire falan aslında guvenlı sıteler degıl yakalanırsan da cezası var. haberın ola.

ya kıyafetlerı beyaz agırlıklı, bunun dışında pembe, civciv sarısı çim yeşili kırmızı hep canlı renkler sectım kıyafetlerını, oda takımı kırmızı beyaz, yatagı kımızı lacıvert arabası kırmızı grı... ama oyuncakları abajuru falan canlı renklerle karıştırdım tam boğmadım aslında. gule gule buyusunler bebeklerımız eşyalarınla odalarınla, herşey hazır bı onlar gelcek koncak ortasına

pembık sana bışey diyim mi acaba ben senle face de arkadaşmıyım, kım kım olur bılmıyorum hala ne ayıp demi?
sana face.den msj atcam simdi benim de var ya birkaç kişi dısında herkesi birbirine karıştırıyorum ayıp o sebeple de çok bulaşmıyorum 🙂 face.de kimseye.ama seni biliyorum ben.
evt dedim ya o 2 siteden virüs kaptı benim bilg.o sebeple esim de kızdı bana format attırdı bilg.a simdi sarkı indiremiyorum gıcık oldum.kaldım böyle
sağlıkla gelsinler insallah ben burayı kapatıyorum simdi cunku islerim var 🙁
elh ordaysan grs tatlım

tamam canım kolay gelsın. hoşçakal ben de kaçayım

selam kızlar beni soran ve selam gönderen herkese çok teşekkür ederim
ben ve kızım iyiyiz çok şükür evdeyim izinli çıktım
dae de açıklamış zaten durumumu
pazartesi ni bekliyorum netice için
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
şimdilik benden bu kadar toparlamam gereken işlerim var
herkes kendine ve bebişine iyi baksın
allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmm

Canim cok sevindim iyi olmana umarim pazartesi gunu de hayirli neticeler alirsin canim.

Meme de mi catlarmis ki yaa,
gobek bitti birde orasi icin mi endise edicez? 🙁