2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kıslarrr kımsecıkler yokmuuuuu
oğlumunn odası geldı bugun
ama cok koku var havalansın dıye beklıyorz 1 hafta beklıcekmısız hemen sılmeyın dedıler
yenı boyandı falan dedıler
buarada oda da bosyer kalmadı halbukı alırken odaya sıgarda yer artar gıbı gozukuyorduu
ama neyse soncta sıgdı sıgmazsa dıye korkuyordum=)
sizler naptınz bakalımmm

vatoz senide mi uyku tutmadı bende ayaktayıım daha,yatmaya korkuyorum ya her yerim ağrıyor.
oturmak en iyisi 🙂

odanız da hayırlı olsun. bizimkisi 3 haftadır havalanıyor hala koku var malesef

vatoz senide mi uyku tutmadı bende ayaktayıım daha,yatmaya korkuyorum ya her yerim ağrıyor.
oturmak en iyisi 🙂

odanız da hayırlı olsun. bizimkisi 3 haftadır havalanıyor hala koku var malesef
efet kocamda atesler içinde yanıyor sabahtan berı ter atyr
arada ona bakıyorum uzuldum ona biraz
kız bu kokuda uzun sure cıkmaz gıbı gelıyor banaaa cunku baya agır kokuyor belkı sılersek hergun kızlarn dedıgı gıbı daha cbk atar kokuyu ama 1 hafta sılme dedıler cunku yenı boyanmısss aslnda gelen adamlarada gıcık oldummmmm .
cok ukalaydılar yaaa

efet kocamda atesler içinde yanıyor sabahtan berı ter atyr
arada ona bakıyorum uzuldum ona biraz
kız bu kokuda uzun sure cıkmaz gıbı gelıyor banaaa cunku baya agır kokuyor belkı sılersek hergun kızlarn dedıgı gıbı daha cbk atar kokuyu ama 1 hafta sılme dedıler cunku yenı boyanmısss aslnda gelen adamlarada gıcık oldummmmm .
cok ukalaydılar yaaa

eşine geçmiş olsun canım. sen gene 2-3 gün bekle sonra nemli biz bezle hergün sil yoksa koku çok zor çıkıyor.bizim tam 3 hafta oldu hala hafif koku var. ama napim haftaya yerleştiricem dolabı. herşey ortada kaldı.

eşine geçmiş olsun canım. sen gene 2-3 gün bekle sonra nemli biz bezle hergün sil yoksa koku çok zor çıkıyor.bizim tam 3 hafta oldu hala hafif koku var. ama napim haftaya yerleştiricem dolabı. herşey ortada kaldı.
bide o var koku cıkmadan b,işey yerlerştıremeyızzz sade suyla sil dedıler bana hep deterjan kullanmaa lake de leke yapabılr dedıelr ben deterjansız nasııı sılcemm=(
buarada saol cnm ıyılesr ıns yrn dukkn tasımaya devam etcekler cunku=(

bide o var koku cıkmadan b,işey yerlerştıremeyızzz sade suyla sil dedıler bana hep deterjan kullanmaa lake de leke yapabılr dedıelr ben deterjansız nasııı sılcemm=(
buarada saol cnm ıyılesr ıns yrn dukkn tasımaya devam etcekler cunku=(

normal suyla ıslat bezi sil şimdilik. deterjanı en son eşyaları yerleştirirken silersin. bende arap sabunuyla sileceğim. en saf deterjan o

hımmm anndm ama normaldede deterjan vs kullanma dedılerrr salak montjcılar cok ukalaydı sınr oldum yaaa

adamlar aslında doğru söylemiş sürekli deterjan kullanmak zaralı sonuçta kimyasal madde. bir de onlara bebek eşyası koyacağız. en iyisi gene su ile silmek sanırım.

neyse vatoz ben kaçar gideyim yatayım artık , tabi yatabilirsem 🙁
sana da iyi geceler tatlı rüyalar....

adamlar aslında doğru söylemiş sürekli deterjan kullanmak zaralı sonuçta kimyasal madde. bir de onlara bebek eşyası koyacağız. en iyisi gene su ile silmek sanırım.

neyse vatoz ben kaçar gideyim yatayım artık , tabi yatabilirsem 🙁
sana da iyi geceler tatlı rüyalar....
iiigclr cnm bende yatcm cok yorldum bugun temzlkten falan

pazar günü diye kimse gelmemiş topiğe 🙂 annem geldi bize de şu an kendini temizliğe vurdu. deli ediyor beni 5 dk oturmadı
bende rahat edemiyorum peşinde dolanıyorum sürekli ayaklarım davul gibi oldu gene. allure nin annesi gibi beni öldürmeye niyetlendi 🙂

Geri