2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
heheheh allah kolaylık vrsin cnm neyse sen dınlenmeyue calıs annen kıyamaz sana ztnnn

bikacgundr bebegım sag tarafta toplannıyor sag tarafım yumurta gıbı sısyor sıpsıvrı oluyor sol taraf gobek asagıda acayıp bır sekle gırıyor karnım kızlar sizlerdede oluyormu bukdr belırgın bısı bazn patlatck dıye korkuyorm yaaaaaaa🙁

bizde cibinliğimizi, perdemizi, aldığımız rafı, aydınlatmamızı ve 2 tane ufak şirin resmimiz vardı onları astık
baya ortaya çıktı odamız çok heycan yaptım 🙂
koltuk kılıfımız terzide zaten haftaya gelir inşallah
bide yataştan yatak alacağız
sonra temizlik ve yerleştirme kalıyor
dün çok güzel saksılar aldım rengarenk camının önüne onları koyacam içine cam güzeli dikecem
1 hafta -10 günlük işi kaldı odanın tamamen bitmesine

büyüyebilen oda alanlar hangi yataktan aldınız siz

vatoz bende o anlattığın günde 10 civarı oluyor bazen daha fazla
ama ben o olayı kasılma olarak biliyorum
yani o hale geldiğinde şişen kısım taş gibi oluyor sertleşiyor
doktorumda 10 civarı normal demişti

hadıyaa kasılmamı yaaa ben saymıyorm ama cok sık oluyr hatta bıkacgndr dedgıme bakma 2 haftadan fazldr bu halde haffde agrı gıbı bısı olsyr gecyr amacalısırkende oluyor aksmda onemli bişii deıldr yanı dımı sorımmı doktoraa
buarada yatak sormussn bız arkadslr almıstı yatak yatsandn visko mudr nedr su gecırmez bıtarafı onlrdn onu alcz onlar kullanamadılr sonrdn yatagı degstrmeye karar verdıler cunku normal besık aldılr

yok canım eğer kasılma aralıkların çok değilse önemli bişey değil
rahim kendini doğuma hazırlıyor bu kasılmalarla
ama kontrole gittiğinde doktora günde kaç kez kasılmanın normal olduğunu sor istersen
çünkü her haftanın sayısı farklı oluyor

anladım canım, biz yataşdan alacağız sanırım
aslında işbirdekini beğendim ama o 300 küsür
yataştaki 200 lü bişey, zaten bebek ve çocuklara yönelim bi ürün

yalancı kasılma onlar ,benimde günde 7-8 kere oluyor. bazen nefes alamıyor gibi de oluyorum karnım kasılınca ama 1 dk ya kalmaz geçiyor hepsi

oo ne güzel stella odanı düzenlenmişsin. bizimki ortalık dandini. kıyafetleri yıkamadan ortalık toplanmayacak malesef

yatak bize oda takımının içinde geldi. ama merak edip de markasına falan bakmadım 🙂

Kimse yok herkes ne güzel geziyo 🙁

ben evdeyim yaaa 🙁 annemler yeni gitti, zaten yoruldum dünden beri bende evde pinekliyorum