2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben en son 18 kg almıştım valla tartılmak istemiyorum hiç küstüm tartıyla doktora da dedim tartma beni diye kgnu takip etmem lazım diyor nolcaksa sankim

Arch... Boyuyolar oğlunun odasını ama gidip de bakamadım ya kokar şimdi midem bulanır diye korktum.. Ama bi küçücük odayı 3 kişi boyadığına göre iyi boyuyolardır.. Çok komikler ya...

sen gene de göz ucuyla bak güzel boyasınlar 🙂

bende dün karşı komşuma gittim , görümcesi de haziranda doğum yapacak 8 kilo almış
bana da diyoki sen de fazla kilo almamışsın. sen öyle zannet dedim tabi içimden.

aynen ben de ctsi dr.a gidicem ama isterse kessin doğrasın off alıyorum işte napiiimmm alıyorum işte

ayy panik atak olduk kilolar yüzünden. valla napalım yemeden duramıyoruz

bende az yemeye basldm ansıl alıyom kılo annamymkı🙁öle öske gıbı kahvaltıalra gıdıpdee yaglr ballar kaymaklr goturemıyozzz kocam göturmuyor benü:'(

yaa sıkıysa takma kafana . doktora diyorum tartma beni diye olmaz diyor bir de kızıyor. her gören gülüyor bu nasıl göbek diye. bana göre gayet normalim ama her gören dalga geçince moralimiz bozuluyor.

bence bu aldğımız kilo değil artık şişlik su topluyo vücut bende bişey yemiyorum abartı nasıl alıyorum hayret ediyorum doğumda gidicek kilolardır inşallah son aldıklarımız 13 kilo aldm ben şu ana kadar