2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:puha: :puha:

ben de bu son 2 kg ile birlikteee
82 olmus bulunmaktayyyımm
ayy kafayı yicem valla
nası alınıyo bu kaa kilo annamıyoom

arceya alınıyo valla.bizim mayalarda var demekki.ben 30 kıloyla gıtcem doğuma demekkı.ama düşünmemeye çalışıyorum.sende çatlak olmadı en azından onu düşün.

ben en son 18 kg almıştım valla tartılmak istemiyorum hiç küstüm tartıyla doktora da dedim tartma beni diye kgnu takip etmem lazım diyor nolcaksa sankim

Arch... Boyuyolar oğlunun odasını ama gidip de bakamadım ya kokar şimdi midem bulanır diye korktum.. Ama bi küçücük odayı 3 kişi boyadığına göre iyi boyuyolardır.. Çok komikler ya... hahahahahaha

sen gene de göz ucuyla bak güzel boyasınlar 🙂

kızlar dun yemekte arkadaşlarlaydık.ve arkadaşın bıtanesı 12 kılo almış hamılelığınde e bışey kısıylamadım dıyo.bunyeden kaynaklanıyo yanı.ve çocuğu 4 kilo doğmış.kadın nasıl zayıf bı gorsenız hayret edersınız.bende denız anası gıbı şiştim resmen.ama bız başlarda gereksız kılo aldık.yanı kendı adıma konuşayım ama başlarda dıkat etmemız lazımdı.cahıllık ettım resmen.ama ozamnda canı ne ıstıyosa yıyodu ınsan.aman hayırlısı olsun verırız.kızlar topık açalım sağlıklı zayıflama dıye. takıp edelım bırbırımızı.bebişlerimizi doğuralım onlar sağlıklı olsunda kılolarıda bırlıkte verırız inş.

bende dün karşı komşuma gittim , görümcesi de haziranda doğum yapacak 8 kilo almış :shootout:
bana da diyoki sen de fazla kilo almamışsın. sen öyle zannet dedim tabi içimden.

aynen ben de ctsi dr.a gidicem ama isterse kessin doğrasın off alıyorum işte napiiimmm alıyorum işte iyyy

hahaha ayy panik atak olduk kilolar yüzünden. valla napalım yemeden duramıyoruz :ehi:

bende az yemeye basldm ansıl alıyom kılo annamymkı🙁öle öske gıbı kahvaltıalra gıdıpdee yaglr ballar kaymaklr goturemıyozzz kocam göturmuyor benü:'(

şöyle söyleyeyim ben artık tartılmıyorum bile şu kilo mevzusunu açınca sinir oluyom yaa yapmayın kaçkere dicem siz doğuma giderken bile benim hamile kaldığım kilodan daha zayıf olcanız diye🙁 şikayet edip durmayın eskiden kendimi yavru fil gibi hissederdim artık yetişkin fil oldum düşünün yani

yaa sıkıysa takma kafana . doktora diyorum tartma beni diye olmaz diyor bir de kızıyor. her gören gülüyor bu nasıl göbek diye. bana göre gayet normalim ama her gören dalga geçince moralimiz bozuluyor.

bence bu aldğımız kilo değil artık şişlik su topluyo vücut bende bişey yemiyorum abartı nasıl alıyorum hayret ediyorum doğumda gidicek kilolardır inşallah son aldıklarımız 13 kilo aldm ben şu ana kadar

Geri