ya biz izle bayılırsınnn çok tatlılar ikizler 6 yaşında altızlar 3 yaşında 😛iha:
eşim çıldırıyo artık ezberledik yeter diyo.
2lerden mady e sinir oluyorum altızlardanda alexsise bayılıyorum
ya düşün ev tam tımarhane 8 çocuk program bilgilerine bak ve izle habire veriyolar zaten:laugh: hee bizde gösterilmedi ama adam 8 çocuğu kadına bırakıp aldatmış ayrılmışlar
Etkisi kesilmez dimi oyle, tadi da mi belli olmuyor o sekil?
Bak ne yaziyor:
Maltofer Solusyon yemekler sirasinda veya hemen yemekten sonra alinmalidir.
kızlar ben ferrum kullanıyorum işte dr aç karnına dedi ama prospektüsünde tok yazıyor.bi ara habire bişiler yiyordum aç kalmıyodum bende içmedim ilacı sonra aşırı uyku hali oldu.abim dr benim ona sordum aç karnına iç ama hiç içmemektense eğer toksanda al dedi.yani aç için ama dayanamıyosanız için gitsin.yeterki sütle içmeyin.
Evet canim ya bende hamileligim boyunca simdiye kadar sadece 4/5 gun ictim
ama bu son zamanlar okadar halsiz ve bitkin oluyorum ki demir eksikliginden dolayi.
Birde istahim cok kapali oluyor yine demir eksikliginden dolayi, gunde 2 defa
bisi yesem aramiyorum okadar yani o yuzden benim de baslamam sart oldu.
Bugun doktoruma dedim iste haplari kullanamiyorum cok bulanti ve kusma yapiyor oda surup yazdi simdi.
ya biz izle bayılırsınnn çok tatlılar ikizler 6 yaşında altızlar 3 yaşında 😛iha:
ya düşün ev tam tımarhane 8 çocuk program bilgilerine bak ve izle habire veriyolar zaten:laugh: hee bizde gösterilmedi ama adam 8 çocuğu kadına bırakıp aldatmış ayrılmışlar
HGB ve HCT'ye mi bakiyorsun canim?
Bende HGB 10.4 HCT ise 31.7
archimim canim o kan fazlaligindan degildir bence cunku
bende gecen bacagimi kasimisim uykumda
sabah baktim ki esorfmanim kan icinde birde yatagima da bulasmis.
Sanirim damarlarimiz cok hasas patlama durumda. :laugh: