ya biz izle bayılırsınnn çok tatlılar ikizler 6 yaşında altızlar 3 yaşında 😛iha:yok canım daha 3 gün oldu bağlanalı
hem ikiz hem altız mı![]()
program bilgilerine bak ve izle habire veriyolar zaten:laugh: hee bizde gösterilmedi ama adam 8 çocuğu kadına bırakıp aldatmış ayrılmışlarEtkisi kesilmez dimi oyle, tadi da mi belli olmuyor o sekil?
Bak ne yaziyor:
Maltofer Solusyon yemekler sirasinda veya hemen yemekten sonra alinmalidir.
Aaa kac cikti ki senin kanin canim bende mi iki icmem gerek?
kızlar ben ferrum kullanıyorum işte dr aç karnına dedi ama prospektüsünde tok yazıyor.bi ara habire bişiler yiyordum aç kalmıyodum bende içmedim ilacı sonra aşırı uyku hali oldu.abim dr benim ona sordum aç karnına iç ama hiç içmemektense eğer toksanda al dedi.yani aç için ama dayanamıyosanız için gitsin.yeterki sütle içmeyin.
Dur bakiim tam kac cikmis hatirlamiyom 79 miydi neydi
ya biz izle bayılırsınnn çok tatlılar ikizler 6 yaşında altızlar 3 yaşında 😛iha:
eşim çıldırıyo artık ezberledik yeter diyo.
2lerden mady e sinir oluyorum altızlardanda alexsise bayılıyorum
ya düşün ev tam tımarhane 8 çocukprogram bilgilerine bak ve izle habire veriyolar zaten:laugh: hee bizde gösterilmedi ama adam 8 çocuğu kadına bırakıp aldatmış ayrılmışlar
Dur bakiim tam kac cikmis hatirlamiyom 79 miydi neydi
ya biz izle bayılırsınnn çok tatlılar ikizler 6 yaşında altızlar 3 yaşında 😛iha:
eşim çıldırıyo artık ezberledik yeter diyo.
2lerden mady e sinir oluyorum altızlardanda alexsise bayılıyorum
ya düşün ev tam tımarhane 8 çocukprogram bilgilerine bak ve izle habire veriyolar zaten:laugh: hee bizde gösterilmedi ama adam 8 çocuğu kadına bırakıp aldatmış ayrılmışlar
benimde günde 3 içmem gerekiyor ama kansızlıkla ilgili gittiğim doktor izin vermiyor
kan değerimde düştükçe düşüyor
ne yapacam bilmem