ohh ben hem anamdan hem tum akrabalardan hem kaynanamdan uzaktayım, yemek yaptım gel dıyenım yok, sizi böyle duyunca özenıyorum, tarıfı aldıgında yazarsan sevınırım canım
zeynep çok üzüldüm
o maaş meseleside şirketin isterse sana aylık yine maaşını ödemeye devam edebilir
eski işyerimdeki kız gidip konuşmuştu siz bana maaşımı ödemeye devam edin
izin sonunda ben size toplu aldığım paraı veririm demişti
tamam dediler
izin sonu olunca o toplu parayıda istemediler
işte bende aynısını söyledim verdikleri cevap biz seni çıktı göstermiş olacağımız için ödeme yapamayız ama biraz açıktan ödeme yaparız en azından kiranı falan ödersin. Bende sağolun ben sizden sadaka istemedim dedim. Ben yarın raporumu başlatıcam kızlar çok sinirlerim bozuldu.
bunu hemen yazıyorum denicem en kısa zamandaben buldum galıba, tatlı olarak ırmık tatlısı zaten yapmak çok kolay bılıyosundur muhallebı gıbı karıştır araya cevız koy borcamda sogusun,
lorlu börek, bunu yapmıştım daha önce unutmuşum yıne yapayım harıka oluyor;
Malzemeler:
Harcı için:
- 4 yufka
- Yarım su bardağı sıvı yağ
- Yarım su bardağı süt
- Yarım su bardağı yoğurt
- 3 yumurta
- 1 yemek tabağı dolusu lor peyniri (250 gram)
- 1 kase maydonoz / dereotu
- Kırmızı biber, karabiber
bi kapta yag sut yogurt yumurta hepsını çırp, yufkaları ıçın batır borcama ser ama gelışıguzel, 2 tane serdıkten sonra araya harcı koy sonra dıger 2 snı ser, uzerıne de karıımı dök fırına...
ben onu kandil simidi gibi yapıyorum ama uğraştırıyormahlepli kurabiyede çok güzel oluyor
kızlar çok sinirim bozuk bizim finans müdürünü ve patronu öldürmek istiyorum umarım normal doğum yaparım doğum esnasında edilen beddua tutarmış ikisinede edicem sanırım.
Hem beni son güne kadar çalıştırmak için baskı yapıyorlar hemde ozaman bana maaşımı verin bende dönüşte sigortadan aldığımın hepsini size geri veririm deyince olmaz biz seni devlete karşı çıktı göstericez diyorlar bu nasıl iş anlamadım ben sanki benim hesabıma yatıracağı paraya devlet yok bu kız doğum izininde sen ona niye para verdin diye soracakta benden iyi niyet bekliyorlar ama kimsede iyi niyet yok
Şu doğum izni konusunda tam manasıyla nereden bilgi alabiliriz bizim gerzek şirketin bir moktan haberi yokta. Şimdi 37 ye kadar çalışıcam ya ben diyelimki izne çıktım 2 gün sonra doğum yaptım doğum önü izni denilen kısım yanmışmı olacak. Eğer öyleyse ben tam olarak kaç hafta izinli olacam bana bir akıl verirmisiniz bu konuyu ayrıntılı bir şekilde çözmem lazım.
yuhh yaa hem o kadar çalışcan hemde hakkın yenecek bunu iyi araştır en zor dönemlerindesin zaten.
Al benden de o kadar ne hikmetse ütüyü hiç sevmem yaptığım zamanda yapmasam daha iyi olurmuş diyorum boşuna uğraşmışım diyorum çünkü hiç bir halta benzemiyor.he he, evet severek yapmak gerekıyor, içine sevgı katcan yawrııım, olsun herkes yemek yapcak dıye bişey mı var, ben de utu fobısı var, ınan utulerı 2 saat bı oraya bı buraya atıom sonra ter içinde söylenerek utuluyom bişeye de benzemıo
zeynep çok üzüldüm
o maaş meseleside şirketin isterse sana aylık yine maaşını ödemeye devam edebilir
eski işyerimdeki kız gidip konuşmuştu siz bana maaşımı ödemeye devam edin
izin sonunda ben size toplu aldığım paraı veririm demişti
tamam dediler
izin sonu olunca o toplu parayıda istemediler
işte bende aynısını söyledim verdikleri cevap biz seni çıktı göstermiş olacağımız için ödeme yapamayız ama biraz açıktan ödeme yaparız en azından kiranı falan ödersin. Bende sağolun ben sizden sadaka istemedim dedim. Ben yarın raporumu başlatıcam kızlar çok sinirlerim bozuldu.
kendilerini çok mu akıllı zannediyor bu salaklar yaa. Bende izinli gözüküyorum ama çalışıyorum ve çalıştığım ayın parasınıda alıcam.
kızlar benim kocamın teyzesi de şöyle bir tatlı yapıyor çok güsel oluyor.
borcama en alta kedi dili bisküvi
üzerine sade muhallebi
onun üzerine de çilek sos. çilek sosu kendi yapıyor. çilekleri ve şekeri mikserde çekiyor. valla harika oluyor.
bunu hemen yazıyorum denicem en kısa zamanda
Al benden de o kadar ne hikmetse ütüyü hiç sevmem yaptığım zamanda yapmasam daha iyi olurmuş diyorum boşuna uğraşmışım diyorum çünkü hiç bir halta benzemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?