ben hala şu işten çıktı gösterme mevzusuna takıldım. doğum iznindeki hamile bayanı işten çıkaramazlar ki yasak ??
ne adi adamlar o kadar çalış çabala yaptıklarına bak. neyse sen iznine çık bencede. zaten şunun şurasında çok zamanında kalmadı. evde dinlenirsin rahat rahat
ben hala şu işten çıktı gösterme mevzusuna takıldım. doğum iznindeki hamile bayanı işten çıkaramazlar ki yasak ??
ne adi adamlar o kadar çalış çabala yaptıklarına bak. neyse sen iznine çık bencede. zaten şunun şurasında çok zamanında kalmadı. evde dinlenirsin rahat rahat
anam maşallah gız kocana, benım kı meyve tabagı hazırlasa 2 gun mutfak temızlerım acayıp yeteneksızdır. tarıf harıka gözukuo hemen yazıcam sagol datlım
kız kocası değil kocasının teyzesi yapıyorama benim kocam mesela dondurmalı irmik tatlısı falan yapıyor adam tatlı manyağı baktı benden hayır yok kendini mutfaga verdi
anam maşallah gız kocana, benım kı meyve tabagı hazırlasa 2 gun mutfak temızlerım acayıp yeteneksızdır. tarıf harıka gözukuo hemen yazıcam sagol datlım
özel sektör işte asla mınnet bılmezler, benım totomo kibarca koydular tekmeyı işte. herkesın kendı işi olsun inşallah çalıştıklarımız emeklerımız boşa gıtmez en azından
öyle çıkarma değil arch izne ayrıldı gösterecek
yasalara göre izin süresinde çalıştığın yer maaş ödemesi yapmıyor
izin sonunda sen gidip ssk dan alıyorsun
o yüzden diyorlar izne çıktı gösterceğiz maaş veremeyiz diye
ya o bildiğin işten çıkarma değil doğum iznindeykende işyeriyle ilişki kesiliyormuş bütün sorumluluk devlete kalıyormuş bu nedenle işveren devlete karşı çıktı gösteriyormuş anladığım kadarıyla
çok ilginç zeynepcim hiç böyle bişey duymadım ben daha önce..bizim de öyle mi olacak acaba?ya o bildiğin işten çıkarma değil doğum iznindeykende işyeriyle ilişki kesiliyormuş bütün sorumluluk devlete kalıyormuş bu nedenle işveren devlete karşı çıktı gösteriyormuş anladığım kadarıyla
kız kocası değil kocasının teyzesi yapıyorama benim kocam mesela dondurmalı irmik tatlısı falan yapıyor adam tatlı manyağı baktı benden hayır yok kendini mutfaga verdi
sagır duymaz uydurur, amma sallamışım kocası dıye he he ,,teyzeye maşallah o zmaan :meri:
maşallahını geri al
kocası yapmıyormuş, kocasının teyzesi yapıyormuş
evet vicdan denen şey kalmamış.
ulen zaten 16 hafta izin var onu da nasıl kırpalım diye uğraşıyorlar.
dediğin gibi onca emek ver, sonra kıymetini bilmesinler. bende 1 haziranda izne çıkıcam güya bakalım ne diyecekler.
ellerıne duşmuşuz ozel sektorun hıç acımaları yok, bende sınır oldum geçmişte başvuru yaptıgım bır kaç çok ıyı şirket göruşmeye çagırdılar beıni, şansa bak 3 yıl bekledım bankalarda surundum bu esneda adamlar şimdı döndu bana kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?