aaabak sımdı en alttkı cızgıde ole yuksek artıslar yok dedıgn gıbı ufak tefek var ama sadece bır eyrdee 20 nın altındayken 40 yazan yere dogru yukselmıs ınmısss acaba o kasılmamı hareketmı? zaten bıara karnımı bebık yıne sısrmıstı acayıppp bir sekldee
şööle düşün mesela benim en sevdiğim yemek mantı, ama 3 öğün mantı yemek istemem, bazen ıspanak bile daha lezzetli gelebilir. dedim yaa hep kadın gözüyle bakıyorsunuz olaya.
yok tanımıyordum o kız telını karıştırmış bızım mesajlarmzı bulmuş ordan aradı beni. şansım varmış çunku ruhum bıle duymadı kaç karıyla aldatmış benı ben hala uyumuşum:meri:
benim için önemli olan tek şey gerçek sevgi. eğer o en zor anımda yanımdaysa bana hep destek oluyorsa, ve bir sıkıntısı olduğunda ilk bana sığınıyorsa, yani kötü gün dostuysa, ve ve en önemlisi iyi bir babaysa, gerisi teferruattır...cnm sen cidden bölemi dusnuyorsun yanı esıne bukonuda anlayıslımısın?
benim için önemli olan tek şey gerçek sevgi. Eğer o en zor anımda yanımdaysa bana hep destek oluyorsa, ve bir sıkıntısı olduğunda ilk bana sığınıyorsa, yani kötü gün dostuysa, ve ve en önemlisi iyi bir babaysa, gerisi teferruattır...
Bir de şu var ki bu fikre kendinizi alıştırın kızlar, her erkek mutlaka bir kez de olsa aldatır.
Aslında burada "aldatmak" kelimesinide doğru yorumlamak gerekir. Bence benden başka hiç kimseye "seni seviyorum" demezse ortada aldatma da yoktur. çünkü insan 2 kişiyi aynı anda sevemez.
şööle düşün mesela benim en sevdiğim yemek mantı, ama 3 öğün mantı yemek istemem, bazen ıspanak bile daha lezzetli gelebilir. dedim yaa hep kadın gözüyle bakıyorsunuz olaya.
iyi valla şansın varmış ne diyimm Allah kurtarmış seni
benim için önemli olan tek şey gerçek sevgi. eğer o en zor anımda yanımdaysa bana hep destek oluyorsa, ve bir sıkıntısı olduğunda ilk bana sığınıyorsa, yani kötü gün dostuysa, ve ve en önemlisi iyi bir babaysa, gerisi teferruattır...
bir de şu var ki bu fikre kendinizi alıştırın kızlar, her erkek mutlaka bir kez de olsa aldatır.
aslında burada "aldatmak" kelimesinide doğru yorumlamak gerekir. bence benden başka hiç kimseye "seni seviyorum" demezse ortada aldatma da yoktur. çünkü insan 2 kişiyi aynı anda sevemez.
benim için önemli olan tek şey gerçek sevgi. eğer o en zor anımda yanımdaysa bana hep destek oluyorsa, ve bir sıkıntısı olduğunda ilk bana sığınıyorsa, yani kötü gün dostuysa, ve ve en önemlisi iyi bir babaysa, gerisi teferruattır...
bir de şu var ki bu fikre kendinizi alıştırın kızlar, her erkek mutlaka bir kez de olsa aldatır.
aslında burada "aldatmak" kelimesinide doğru yorumlamak gerekir. bence benden başka hiç kimseye "seni seviyorum" demezse ortada aldatma da yoktur. çünkü insan 2 kişiyi aynı anda sevemez.
ayy bayıltacan sen beni 🙂 yok anacım ben bu fikre kendimi alıştırmayayım şimdiden. ama eşim beni aldatırsa da kesin boşanırım da diyemiyorum artık. malesef insanlar tek eşliliğe uygun yaratılmamışlar ama aldatmayı bende 1 kere sineye çekebilirim sanırım. ikinci bir durumda eşim kendini kapı önünde bulabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?