BU YAZILANLARI EŞLERİMÜS OKUYOMUSSS OHHH BUNLAR 1 KERE ALDATMAYI NSL OLSA SİNEYE ÇEKECEK ALDATİM BARİİİİİ DERLERMİŞŞŞ
ABOUVVVVVVV![]()
dur o okumadan arayıp telde diyeyim beni bir kere aldatabilirsin fikrim değişmeden elini çabuk tut diye 
![]()
dur o okumadan arayıp telde diyeyim beni bir kere aldatabilirsin fikrim değişmeden elini çabuk tut diye
ayy allah korusun töbe diyim
h2010 hazıran anaları olarak bı aldatılmadıgımız kalmıştı topluca onu da aradan çıkarmış oluruz böylelıkle :meri:BU YAZILANLARI EŞLERİMÜS OKUYOMUSSS OHHH BUNLAR 1 KERE ALDATMAYI NSL OLSA SİNEYE ÇEKECEK ALDATİM BARİİİİİ DERLERMİŞŞŞ
ABOUVVVVVVV![]()
![]()
ayy allah korusun töbe diyim

hahaah
ben bu aksam ona git ıspanak ye bi kere de dicem
bakalım anlıcak mı ahahahha
çok hülya avşar gördüm senişööle düşün mesela benim en sevdiğim yemek mantı, ama 3 öğün mantı yemek istemem, bazen ıspanak bile daha lezzetli gelebilir. dedim yaa hep kadın gözüyle bakıyorsunuz olaya.

o da sana dün zaten yedim o ıspanağı derse görürsün :çitos::çitos:

arceyaaaaaaaaaaaa şok 

o da sana dün zaten yedim o ıspanağı derse görürsün :çitos::çitos:
valla onu bunu bılmem bende senın gibi keserim oske cım😉bende hergun aynı yemegı yesem sıkılırım ozmn napım şimdi ahlakımı asan seylermı yaapyım =(ah
ben bu aksam ona git ıspanak ye bi kere de dicem
bakalım anlıcak mı ahahahha