ayy içim ezildiiii ama ALLAH onlara rızıklarını verir bak dün seni vesile etmiş inş bugün yarın başkalarınıı vesile edernapıcaz böle bisss
oksurugum hala sıddetlı devam edıyo bunun altından baska bısey cıkıcak dıye korkuyorum
doktora da tekrar gıtmek ıstemıyorum
ıgrenc am analatıyım dun aksam oksururken bı anda bı cıkardım salonun ortasına cok morelım bozuldu
:n028:
ıyı yaptım ama sadece dun aksam doydu yavrucagın karnı
bırde bır suru yavru var karnında yarın bır gun onlar nolcak yada kacı saglıklı dunyaya gelebılcek gelsede hallerı nolcak kım bılır..
cocuklarıda o hale anne babalar getırıyoevett evire çevire dövcenn bazen çocuklar yapıyorr haid onlar anlamıyor bunları seyircikalan anne babalar o terbiyeyi veremiyorr :n028::n028::n028:
ayy içim ezildiiii ama ALLAH onlara rızıklarını verir bak dün seni vesile etmiş inş bugün yarın başkalarınıı vesile eder
aynen oyle
o ezıyetı yapan ınsanlara yap aynısını bak bakalım noluyolar.
benım kopegım ıcınde apartman elınden gelenı yapıyor
su halımle bana bunun huzursuzlugunu yaratıyolar bıde..
ay bıde kopegımden ayrılmak zorunda kalırsam cok fena olurum.
bu gıdısle apartmanla aramızda cıddı sorunlar baslıycak
cocuklarıda o hale anne babalar getırıyo
hemen bı kedı kopek gorunce aman cocugum uzak dur soyle gec yaklasma derlerse o cocuk onu oyle ogrenır
ılerdede onun ona zarar verecegı dusuncesıyle tas atar o hayvana.
hadı sokak kopeklerını sevmelerını gectım sahıplı hayvanlara bıle aynı muamele yapılıyor.
elımde tasması varken bıle kopegı cek dıyıp her cıkardıgımızda bırlerıyle kavga edıyoruzz
cok korkuyosan yuru gıt karsı akldırıma sen gec.
sankı kopeklerın yolda yurume hakları yok
günaydın kızlar..
dae ben de bizim sokak köpeklerini besliyorum orman var yakında orda da kuşlara ekmek kırıntılarını bırakıyorum atmam kırıntıları ben hiç bir torbada biriktiriyoruz onları veriyoruz.ben hiç kıyamam hayvancıklara yaa..hele köpeklere .. yazık bu insanlar neden böyle duyarsız anlamıyorum inanki..afferin sana kız ne güzel yapmışsınız sevap kazandın hamile halinle hamile bir köpeği doyurdu 🙂
ben de dün yemek yapmadım balık ekmek yedik bu akşam da yapmıcam evde grev var 🙂
şaka bir yana ders calısıyorum diye evde yemekle uğraşmak istemiyorum.bu akşamda bizim tükkandan bişeyler yeme planındayım..
zeynooooooooo ne güzel ama dediğin gibi her sabah biraz daha yaklaşıyoruz bebişlerimize ben de her sabah uyanında kendi kendime bunu söylüyorum valla..
benim kız ayağını tam göğüs kafesime dayıyor sanırım 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum dik oturmam gerekiyor sürekli.cadı bunlar cadı 🙂simdiden bellii baksanıza..ayy yerim ben onların ayacıklarını yaaaaaaaa minnacıktır simdikk 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?