2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
napıcaz böle bisss:hasta:

oksurugum hala sıddetlı devam edıyo bunun altından baska bısey cıkıcak dıye korkuyorum
doktora da tekrar gıtmek ıstemıyorum
ıgrenc am analatıyım dun aksam oksururken bı anda bı cıkardım salonun ortasına cok morelım bozuldu

:n028:

ıyı yaptım ama sadece dun aksam doydu yavrucagın karnı
bırde bır suru yavru var karnında yarın bır gun onlar nolcak yada kacı saglıklı dunyaya gelebılcek gelsede hallerı nolcak kım bılır..:grev:
ayy içim ezildiiii ama ALLAH onlara rızıklarını verir bak dün seni vesile etmiş inş bugün yarın başkalarınıı vesile eder :grev::grev::grev:

evett evire çevire dövcenn bazen çocuklar yapıyorr haid onlar anlamıyor bunları seyircikalan anne babalar o terbiyeyi veremiyorr :n028::n028::n028:
cocuklarıda o hale anne babalar getırıyo
hemen bı kedı kopek gorunce aman cocugum uzak dur soyle gec yaklasma derlerse o cocuk onu oyle ogrenır
ılerdede onun ona zarar verecegı dusuncesıyle tas atar o hayvana.
hadı sokak kopeklerını sevmelerını gectım sahıplı hayvanlara bıle aynı muamele yapılıyor.
elımde tasması varken bıle kopegı cek dıyıp her cıkardıgımızda bırlerıyle kavga edıyoruzz
cok korkuyosan yuru gıt karsı akldırıma sen gec.
sankı kopeklerın yolda yurume hakları yok

günaydın kızlar..
dae ben de bizim sokak köpeklerini besliyorum orman var yakında orda da kuşlara ekmek kırıntılarını bırakıyorum atmam kırıntıları ben hiç bir torbada biriktiriyoruz onları veriyoruz.ben hiç kıyamam hayvancıklara yaa..hele köpeklere .. yazık bu insanlar neden böyle duyarsız anlamıyorum inanki..afferin sana kız ne güzel yapmışsınız sevap kazandın hamile halinle hamile bir köpeği doyurdu 🙂
ben de dün yemek yapmadım balık ekmek yedik bu akşam da yapmıcam evde grev var 🙂
şaka bir yana ders calısıyorum diye evde yemekle uğraşmak istemiyorum.bu akşamda bizim tükkandan bişeyler yeme planındayım..
zeynooooooooo ne güzel ama dediğin gibi her sabah biraz daha yaklaşıyoruz bebişlerimize ben de her sabah uyanında kendi kendime bunu söylüyorum valla..
benim kız ayağını tam göğüs kafesime dayıyor sanırım 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum dik oturmam gerekiyor sürekli.cadı bunlar cadı 🙂simdiden bellii baksanıza..ayy yerim ben onların ayacıklarını yaaaaaaaa minnacıktır simdikk 🙂

aynen oyle
o ezıyetı yapan ınsanlara yap aynısını bak bakalım noluyolar.

benım kopegım ıcınde apartman elınden gelenı yapıyor
su halımle bana bunun huzursuzlugunu yaratıyolar bıde..
ay bıde kopegımden ayrılmak zorunda kalırsam cok fena olurum.
bu gıdısle apartmanla aramızda cıddı sorunlar baslıycak:ang:

günaydın profeşınıl melekler 🙂

dae cim geçmiş olsun öncelikle .
apartmandakiler mi köpek istemiyorlar. niye sizin köpek 2 ayaklı köpekleri rahatsız mı etti :n028:
sinir oluyorum böyle insanlara. benim kedim de bazen apartman koridoruna çıkıyor. her gören ayy bu ne bee diye bağırıyor. sanki ilk defa kedi görmüşler

cocuklarıda o hale anne babalar getırıyo
hemen bı kedı kopek gorunce aman cocugum uzak dur soyle gec yaklasma derlerse o cocuk onu oyle ogrenır
ılerdede onun ona zarar verecegı dusuncesıyle tas atar o hayvana.
hadı sokak kopeklerını sevmelerını gectım sahıplı hayvanlara bıle aynı muamele yapılıyor.
elımde tasması varken bıle kopegı cek dıyıp her cıkardıgımızda bırlerıyle kavga edıyoruzz
cok korkuyosan yuru gıt karsı akldırıma sen gec.
sankı kopeklerın yolda yurume hakları yok

evet canım zaten böyle muamele eden kendisi hayvan haberi yok bundannn
bir keresinde işsizdimm bekardımm ve param fazla yoktuu 2 tanıdığımlaa pazar gidiyordumm bir köpek araba ezmiş içinde herşey dışarı çıkmış ama yaşıyorr sürünüyorr çocuklaro haldeki hayvanı taşlıyorr hava soğukk o korkuylaa köpek küçük bir tuafiyeye girdi kapalı bir kadın onu korkutarak dışarı ıçkardı ayy ben bir ağlaaa gittik kavga ettik parçalıcaktık kadınıı sonra bakkaldan aldıkk kutu gazeteyle turtuk köpeği veterinere götürdük doktor dediki bu köpeğin yaşama şansı yok ölcek acı çeke çeke ama iğne vurarsak acı çekmeen ölcek dedi ve ben cebimdeki son parayı oraya verdim tabi fenalıklıklar geçirdimm asla unutmam GÜZEL ALLAHIM beni çok geçmeden ödülllendirdi sanki bana aslaa kolay sahip olmayacığım süper bir iş fırsatı sundu iş böyle birşey başımdan geçtii :grev::grev:

günaydın kızlar..
dae ben de bizim sokak köpeklerini besliyorum orman var yakında orda da kuşlara ekmek kırıntılarını bırakıyorum atmam kırıntıları ben hiç bir torbada biriktiriyoruz onları veriyoruz.ben hiç kıyamam hayvancıklara yaa..hele köpeklere .. yazık bu insanlar neden böyle duyarsız anlamıyorum inanki..afferin sana kız ne güzel yapmışsınız sevap kazandın hamile halinle hamile bir köpeği doyurdu 🙂
ben de dün yemek yapmadım balık ekmek yedik bu akşam da yapmıcam evde grev var 🙂
şaka bir yana ders calısıyorum diye evde yemekle uğraşmak istemiyorum.bu akşamda bizim tükkandan bişeyler yeme planındayım..
zeynooooooooo ne güzel ama dediğin gibi her sabah biraz daha yaklaşıyoruz bebişlerimize ben de her sabah uyanında kendi kendime bunu söylüyorum valla..
benim kız ayağını tam göğüs kafesime dayıyor sanırım 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum dik oturmam gerekiyor sürekli.cadı bunlar cadı 🙂simdiden bellii baksanıza..ayy yerim ben onların ayacıklarını yaaaaaaaa minnacıktır simdikk 🙂

bende hıc bı yemegımı atmam sokakta bırakırım bazı yerlere ordan yerler
gecen gece bı kumru sabah kadar susumadı ust katn camın ounde sabah kadar öttü kım bılır derdı neydı
ust kattakılerde tam odun ınsan sesten merak eder ı cıkar dımı nafıle
balkon mermerıne bulgur kırıntı bırakırım bende
ama o kumru yemedı baska bı derdı vardı
hala aklımda ta gecen hafta olmustu
sabah uyanır uyanmaz baktım yıne ama gıtmıstı

Günaydın kızlar gece ağrıları uykusuzlukları yetmiyordu şimdide bulantı başladı bende 🙁 2 gecedir uykumdan kalkıyorum çıkardım çıkaracağım 🙁

dea haklısın köpekler hakkında ama bizim katta 7. kat 3 tane köpek bir evde yaşıyor ve çok saldırganlar sahibi kapı açık koridorda tasmasız bırakıyor walla artık köpekten korkar oldum birgün kapıyı açarken üçü birden bir saldırdı bende bağırmışım tüm apartman başıma toplandı ve ben 10-15 dk konuşamadım korku ve sinirden birde köpekler süs köpegi. arkadaşımın kocaman pitbul köpeğinden ve kurt köpeğinden korkmayanben bunlardan tiskindim ve korkar oldum.

:uhu:ESKIDEN SESIM ÇIKMAZDI AMA ARTIK BENDE GECELERI UYUYAMIYORUM VE AYAKLARIM FELAKET ŞEKILDE ŞİŞİYO.DAHA 2-2,5 AY VAR YA KILOLARDA ALDI BAŞINI GIDIYO.sONU GÜZEL OLSUN İNŞ.

Geri