vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.941 archimim' Alıntı: off benimde daha hiçbirşeyim yok 🙁 çantamı 32. haftamda hazırlamayı düşünüyorum. neyse daha 1 ayım varmış bee sevindim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂 ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen
archimim' Alıntı: off benimde daha hiçbirşeyim yok 🙁 çantamı 32. haftamda hazırlamayı düşünüyorum. neyse daha 1 ayım varmış bee sevindim 🙂 Genişletmek için tıkla ... hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂 ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.942 archimim' Alıntı: bende eskiyi çoğaltırım, bu koca kafamla ancak tv deki koca kafalarda oynarım:laugh: Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! kızlar pompa olarak bunu mu alacaksınız??? Genişletmek için tıkla ... efet ben bunu dusunuyorm herks bunu öneriyor
archimim' Alıntı: bende eskiyi çoğaltırım, bu koca kafamla ancak tv deki koca kafalarda oynarım:laugh: Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! kızlar pompa olarak bunu mu alacaksınız??? Genişletmek için tıkla ... efet ben bunu dusunuyorm herks bunu öneriyor
gulkurusuu Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.943 arceya' Alıntı: nan eski resimlere de ya adamlar bu sen değilsin kardeşim bu resimdeki zayıf bir hanım derse 😛iha: Genişletmek için tıkla ... öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha:
arceya' Alıntı: nan eski resimlere de ya adamlar bu sen değilsin kardeşim bu resimdeki zayıf bir hanım derse 😛iha: Genişletmek için tıkla ... öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha:
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.944 vatoz' Alıntı: hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂 ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen Genişletmek için tıkla ... 6,83333333 aylıksın valla bak atmıyorum ,gerçekten öyle 🙂
vatoz' Alıntı: hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂 ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen Genişletmek için tıkla ... 6,83333333 aylıksın valla bak atmıyorum ,gerçekten öyle 🙂
arceya Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.945 vatoz' Alıntı: hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂 ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen Genişletmek için tıkla ... ah kahkaha attım yaa şu iğrenç toplantılardan arkasından da eski işyerinden hiiç sevmediğim bir hatunun buraya işe başlayacak oldugunu öğrenmemden (ki kendisi çok sevişiyomusuz gibi beni ziyarete geldi) sonra çok iyi geldi 😛iha: :n028:
vatoz' Alıntı: hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂 ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen Genişletmek için tıkla ... ah kahkaha attım yaa şu iğrenç toplantılardan arkasından da eski işyerinden hiiç sevmediğim bir hatunun buraya işe başlayacak oldugunu öğrenmemden (ki kendisi çok sevişiyomusuz gibi beni ziyarete geldi) sonra çok iyi geldi 😛iha: :n028:
L leach Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.946 archimim' Alıntı: kız sen 30. haftandasın 2 hafta sonra rapor alman gerekmiyor mu?? 6 mayıs geç değil mi?? Genişletmek için tıkla ... 6 nisan anla işte!
archimim' Alıntı: kız sen 30. haftandasın 2 hafta sonra rapor alman gerekmiyor mu?? 6 mayıs geç değil mi?? Genişletmek için tıkla ... 6 nisan anla işte!
arceya Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.947 gulkurusuu' Alıntı: öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha: Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: 6,83333333 aylıksın valla bak atmıyorum ,gerçekten öyle 🙂 Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha:
gulkurusuu' Alıntı: öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha: Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: 6,83333333 aylıksın valla bak atmıyorum ,gerçekten öyle 🙂 Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha:
vatoz Aktif Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.948 bal kavanozu' Alıntı: bu cicikomun osmanbeydeki yerinde perakende satış varmı biliyomsun peki nerde buluyosun ürünleri Genişletmek için tıkla ... valla ben izmirdeym işyerınn buraya yakn toptan magazası falan var bakcm amaoraalrı bılmem netten bı baksana modellerde var adreslerde cnm
bal kavanozu' Alıntı: bu cicikomun osmanbeydeki yerinde perakende satış varmı biliyomsun peki nerde buluyosun ürünleri Genişletmek için tıkla ... valla ben izmirdeym işyerınn buraya yakn toptan magazası falan var bakcm amaoraalrı bılmem netten bı baksana modellerde var adreslerde cnm
A archimim Yeni Üye Üye 1 Nisan 2010 #1.949 gulkurusuu' Alıntı: öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha: Genişletmek için tıkla ... üzülmeyin kızlar kafamızın boyutuna göre vesikalık kağıt bulamazlar. A3 kağıdına ancak baskı yaparlar :laugh: o yüzden eski resimlere devam
gulkurusuu' Alıntı: öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha: Genişletmek için tıkla ... üzülmeyin kızlar kafamızın boyutuna göre vesikalık kağıt bulamazlar. A3 kağıdına ancak baskı yaparlar :laugh: o yüzden eski resimlere devam
bal kavanozu Hamiş Melek 1 Nisan 2010 #1.950 bu süt pompası pahalanmışmı ya özge sen kaça almıştın bunu ?