hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂off benimde daha hiçbirşeyim yok 🙁
çantamı 32. haftamda hazırlamayı düşünüyorum. neyse daha 1 ayım varmış bee sevindim 🙂
ben nekdrlık oldm arh hesaplasana gıııııııı cok cnm cektı hesap🙂aşerdım resmen
hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂off benimde daha hiçbirşeyim yok 🙁
çantamı 32. haftamda hazırlamayı düşünüyorum. neyse daha 1 ayım varmış bee sevindim 🙂
efet ben bunu dusunuyorm herks bunu öneriyorbende eskiyi çoğaltırım, bu koca kafamla ancak tv deki koca kafalarda oynarım:laugh:
Medela Mini Elektrikli ve Pilli Süt Pompası - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
kızlar pompa olarak bunu mu alacaksınız???
öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha:nan eski resimlere de ya adamlar bu sen değilsin kardeşim bu resimdeki zayıf bir hanım derse 😛iha:![]()
hımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂
ahımmmm hadı bklm snde bendensın yewwrumm🙂
h kahkaha attım yaa6 nisan anla işte!kız sen 30. haftandasın 2 hafta sonra rapor alman gerekmiyor mu??
6 mayıs geç değil mi??
öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha:
😛iha: 😛iha:6,83333333 aylıksın
valla bak atmıyorum ,gerçekten öyle 🙂
valla ben izmirdeym işyerınn buraya yakn toptan magazası falan var bakcm amaoraalrı bılmem netten bı baksana modellerde var adreslerde cnmbu cicikomun osmanbeydeki yerinde perakende satış varmı biliyomsun peki nerde buluyosun ürünleri
öyle dese ıyı, siz ne yaptınız hanfendü şaftınız kaymış derse o daha kötu yaaa 😛iha: