2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu medelanın göğüs pompasını aldınız da kızlar kullanan varmı çevrenizde hiç yani tavsiye üzerinemi aldınız şimdi ben hangisinden alacağıma karar veremedim bi türlü bide çiftliler var o kullanışlı olurmuki eğer acı verirse ikisini birden sağamayız zaten dimi

aaa inanmıyorum valla bence doğumdan sonrada tembihle hemşireleri falan vermesinler kucağına hadi herseferinde gelmemesini anlarımda hiç gelmemiş olmasına kızdım valla esmerim

zaten çok kızgınım ona önceden doktora hep hafta içi gidiyordum işinden izin alamadığı için gelemiyordu bende izin alamayınca doktorumu değiştirdim
2 aydır hafta sonu gidiyorum yine gelmiyo hele geçen şeker yüklemesine gittiğim de saat 9 da girdim hastaneye 12:30 da çıktım
ve tek başıma nasıl sinirlendim kaynana aradı ne yaptın diye hastanenin ortasında sinirimden ağladım valla gerçi benimki bebeği istemediği için bana tavır yapıyo ama kaynanama dedim dua ediyorum sancım geldiğimde inşallah yanımda olmaz da ona haber vermeden gidicem doktora görsün gününü
ayyyyyyyy kızlart kusura bakmayın yaram deişldi yine aman ben bebeğimi ve oğlumu düşünüyorum gerisi boş

tabiki tavsiyeleri dinledik hepimiz. benüm bütün tayfa madelayı tavsiye etti. Bu arada çiftliye gerek olmadığınıda söylediler. Bilgineeeeee

😛iha:😛iha:😛iha:düşünceye bak yaaaaaaaaaaaa

ay sorma ya cok sınır bozucu oluyo
sureklı bole hayaller kurup bana anlatıyo bıde:n028:

kız bizim evin orda da pavyon var. bizimki mesaiye gidiyorum diyip pavyona gitmesin tahsin gibi 😛iha:
😛iha:😛iha:
sen o pavyona bı ara ugra bence

ukla medela almıstı sanırım
bayagı bı arastırmıstı en cok o tavsıye edılıyormus

herkeşlerde 10 nisandamı gidiyoooooooooooooooooo
bebişini görmeyeeeeee
10 nisannnnnn ultrasonnnn günüüüü

aaa evet 10 nisanda gideceğim yehuuuuu
Benim de 10 nisan, sonra da eminönüne alışverişe gitcez.

Aaaa adama bak

kız bizim evin orda da pavyon var. bizimki mesaiye gidiyorum diyip pavyona gitmesin tahsin gibi 😛iha:

paranoyalar had safhada 😛iha:😛iha: