2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ya bu medelanın göğüs pompasını aldınız da kızlar kullanan varmı çevrenizde hiç yani tavsiye üzerinemi aldınız şimdi ben hangisinden alacağıma karar veremedim bi türlü bide çiftliler var o kullanışlı olurmuki eğer acı verirse ikisini birden sağamayız zaten dimi

aaa inanmıyorum valla bence doğumdan sonrada tembihle hemşireleri falan vermesinler kucağına hadi herseferinde gelmemesini anlarımda hiç gelmemiş olmasına kızdım valla esmerim:uhu:

zaten çok kızgınım ona önceden doktora hep hafta içi gidiyordum işinden izin alamadığı için gelemiyordu bende izin alamayınca doktorumu değiştirdim
2 aydır hafta sonu gidiyorum yine gelmiyo hele geçen şeker yüklemesine gittiğim de saat 9 da girdim hastaneye 12:30 da çıktım
ve tek başıma nasıl sinirlendim kaynana aradı ne yaptın diye hastanenin ortasında sinirimden ağladım valla gerçi benimki bebeği istemediği için bana tavır yapıyo ama kaynanama dedim dua ediyorum sancım geldiğimde inşallah yanımda olmaz da ona haber vermeden gidicem doktora görsün gününü
ayyyyyyyy kızlart kusura bakmayın yaram deişldi yine aman ben bebeğimi ve oğlumu düşünüyorum gerisi boş

ya bu medelanın göğüs pompasını aldınız da kızlar kullanan varmı çevrenizde hiç yani tavsiye üzerinemi aldınız şimdi ben hangisinden alacağıma karar veremedim bi türlü bide çiftliler var o kullanışlı olurmuki eğer acı verirse ikisini birden sağamayız zaten dimi

tabiki tavsiyeleri dinledik hepimiz. benüm bütün tayfa madelayı tavsiye etti. Bu arada çiftliye gerek olmadığınıda söylediler. Bilgineeeeee

😛iha:😛iha:😛iha:düşünceye bak yaaaaaaaaaaaa

ay sorma ya cok sınır bozucu oluyo
sureklı bole hayaller kurup bana anlatıyo bıde:n028:

kız bizim evin orda da pavyon var. bizimki mesaiye gidiyorum diyip pavyona gitmesin tahsin gibi 😛iha:
😛iha:😛iha:
sen o pavyona bı ara ugra bence

ukla medela almıstı sanırım
bayagı bı arastırmıstı en cok o tavsıye edılıyormus

herkeşlerde 10 nisandamı gidiyoooooooooooooooooo
bebişini görmeyeeeeee
10 nisannnnnn ultrasonnnn günüüüü

aaa evet 10 nisanda gideceğim yehuuuuu
Benim de 10 nisan, sonra da eminönüne alışverişe gitcez. hoppa

bende 8 nısanda gıdıcem cok ozledım bebegımı.
benım kocıs gelemıyor daha 3 ker egeldı doktora ama o ısyerı yuzunden gelemıyor
aslında bu hafta gıdıcektım doktora ama bızımkının 8 nısanda mahkemesı oldugundan mecburı ızın kullancak o gun beraber gıdelım dedı.
bırde benım kocıste zamn gecıyo dıyo ama hastane konusunda gıt her hafta gır ultrasna dıyor sureklı
benım kocıs baba olma duygusuyla fena paranoyak oldu
sureklı olecegı zamanı dusunuyor
abuk sabuk hayaller goruyo
gecen gun apartmanın garajına gırdı
eve geldı bende kım o demeden actım kapıyı onun oldugunu bıldıgım ıcın
adamın dusuncesıne bak
bırı garajda arkadan odunla kafasına vurup sonra bızım evın kapısını calıyomus
sakın sesımı duymadan acma kapıyı dedı
adam bunalıma sokuyo benı

Aaaa adama bak:shootout:

kız bizim evin orda da pavyon var. bizimki mesaiye gidiyorum diyip pavyona gitmesin tahsin gibi 😛iha:

hahaha paranoyalar had safhada 😛iha:😛iha:

bende 10 nisanda gidicem
o dedıgın şeyın nasıl yapıldıgını unuttuk artık. kardeş olduk bız. :hasta:
al benden de o kadar valla nasıl yapıldığını unutucam nerdeyse
adam bi beni hamile bıraktı işi bitti benle
7 aylık hamileyim 1 kez oldu o iş
ay yoksa bizimki başka yerlere mi gidiyo
ayyyyyy bebiş gibi oldum bende :shootout::shootout:

biz daha bi kere bılem yapmadık daha önce duşuklerım oldu benım bu nedenle trstık hala daha o korkumuzu yenemedık, unuttuk o işi bizde

yemiyor anacım yemiyor
eskiden çenesi durmazdı ben hamile kaldım adamın iştahı kesildi

😛iha: 😛iha: 😛iha:

bende 8 nısanda gıdıcem cok ozledım bebegımı.
benım kocıs gelemıyor daha 3 ker egeldı doktora ama o ısyerı yuzunden gelemıyor
aslında bu hafta gıdıcektım doktora ama bızımkının 8 nısanda mahkemesı oldugundan mecburı ızın kullancak o gun beraber gıdelım dedı.
bırde benım kocıste zamn gecıyo dıyo ama hastane konusunda gıt her hafta gır ultrasna dıyor sureklı
benım kocıs baba olma duygusuyla fena paranoyak oldu
sureklı olecegı zamanı dusunuyor
abuk sabuk hayaller goruyo
gecen gun apartmanın garajına gırdı
eve geldı bende kım o demeden actım kapıyı onun oldugunu bıldıgım ıcın
adamın dusuncesıne bak
bırı garajda arkadan odunla kafasına vurup sonra bızım evın kapısını calıyomus
sakın sesımı duymadan acma kapıyı dedı
adam bunalıma sokuyo benı

töbeeee.. bu aralar çok korku fılmı ızlıyor sanırım

tahsın deme bana, parçalıcam o herıfı dun yıne sınır oldum utancından gıdemedı karısının yanına...pislik :n028:

ooo cosmo hanımın doğum günü müymüşşş..
mutlu yıllar cosmoo.
yaşgunun kutlu olsun cosmo osmoo ozmoooo

Geri