NEYİ NE YAPCAN KUZUUUUU DEVAM EDECENNN KAN HAPLARINA ŞURUPLARINA ÖLE ARADA DA İÇMİCEN DEVAMLI FAYDASI OLUR TABİKİİİİİ AMANNNNNN ZANTENNNNNN BENDE Bİ MUTSUZUM Kİ ANNATAMAMM İLK AYLARDA MİDE MULANTIM OLMADI ŞİMCİKKK NERDEN ÇIKTI ANLAMADIM DAİMA DEĞİLLL AMA ARA ARA YAPIYOOOOOO IĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ İNSANLARIN İLK 3AYINDA OLUR BENİMMMM 8AYA KISMETMİŞŞŞŞ BİDE KAFAM KAZAN GİBİ YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
bugun sanırm ıkımzde kotu gunmzdyz kızz dıyorumya yıllrdr ıctgım halde kanmda yukselme bişi olmadı bıktm artk o ıgrenc seylerı ıcmektn duznlı ıcsemde duzlmedı anlıcn buarada o bas agrısı 2 -3 gundr bendede var kulaklarıma gozlerıme vuruyor bas agrısı normalde ben abs agrısı ne dır bılmem yaaa🙁 cok sıkıcı bir gun bugunnn🙁
bugun sanırm ıkımzde kotu gunmzdyz kızz dıyorumya yıllrdr ıctgım halde kanmda yukselme bişi olmadı bıktm artk o ıgrenc seylerı ıcmektn duznlı ıcsemde duzlmedı anlıcn buarada o bas agrısı 2 -3 gundr bendede var kulaklarıma gozlerıme vuruyor bas agrısı normalde ben abs agrısı ne dır bılmem yaaa🙁 cok sıkıcı bir gun bugunnn🙁
ALLAHHH CANINNIIII KIZ SEN BENİ ÖLDÜRCEN YAAA😛iha: ABS AĞRISI NE KIZZZZZZZ😛iha:😛iha:😛iha: HIZLI YAZAYIM DERKENNNNNN SAÇMALIYONNN ARTIKKKK HER GEÇEN GÜNNNNNNNN HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA😛iha:
ALLAHHH CANINNIIII KIZ SEN BENİ ÖLDÜRCEN YAAA😛iha: ABS AĞRISI NE KIZZZZZZZ😛iha:😛iha:😛iha: HIZLI YAZAYIM DERKENNNNNN SAÇMALIYONNN ARTIKKKK HER GEÇEN GÜNNNNNNNN HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA😛iha:
efet bencede parmaklarım karısıyor bide kasa yapıyom anasını satayım napım kız habire iş kıtlıyorlar hamıle oldum işler arttı🙁 bu neyaaa bu neyaaaaaaaaaaaa baş agrısı sekerm ehehehheeh