kızlar ya bana demin işyerinden birisi git zeynep kamilde doğur yoksa seni özel hastanede alırlar sezeryana diyo benim korkulu rüyam oldu bu sezeryan
Ben hepsinden korkuyorum... Gerçi sezeryan olacak benim kesin de.. Gene de korkuyorum...
kızlar ya bana demin işyerinden birisi git zeynep kamilde doğur yoksa seni özel hastanede alırlar sezeryana diyo benim korkulu rüyam oldu bu sezeryan
ne alakaymısskızlar ya bana demin işyerinden birisi git zeynep kamilde doğur yoksa seni özel hastanede alırlar sezeryana diyo benim korkulu rüyam oldu bu sezeryan
Ben hepsinden korkuyorum... Gerçi sezeryan olacak benim kesin de.. Gene de korkuyorum...
senı nıye sezeryana alıcaklarBen hepsinden korkuyorum... Gerçi sezeryan olacak benim kesin de.. Gene de korkuyorum...
kesin derkenBen hepsinden korkuyorum... Gerçi sezeryan olacak benim kesin de.. Gene de korkuyorum...

cosmo hiç pas vermıyon kusummm
Nasıl kesin? Senin isteğin mi?