2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canim ya benimkisi de dusuk ya bana da dun doktorum kan surubu yazdi hapi icemiyorum diye.
Henuz baslamadim en son hapi yuttugumda okadar kotu kustum ki affedersin tum midemi bosalttim.
Bende bugun icecegim insAllah ama inan korkuyorum insan korkar mi,
ama tekrar ayni seyleri yasamaktan korkuyorum cok kotu olmustum
bogazim nasil felaket tahris olmustu, yuzume kan toplamisti sivilce gibi lekelendi
bir bucuk haftada anca duzeldi cok zor toparlanmistim bende.

Onların hepsi 1 haftalık olay, bir bakmışsın gelmiş, herşey hazır, sen de sadece Tuğberk'i bekliyorsun

Allah bağışlasın, 3 tane, darısı başımıza

allah hepinizin evlatlarını sağlıkla kucağınıza almayı nasip edin ben değil 2010 ,1997 den beridir anne olmayı bekliyorum ama allah nasip etmedi banada bol bol dua edin lütfen...

Canım Allah isteyen herkese versin

Kızlar bişi diyeceğim... Benim belim ağrımaya başladı... Hem de çok.. Hani regl olmadan önce olurdu ya ona benceyen bi ağrı.. Ne oluyoo ya...

Uf benim de akşamları çok kötü oluyor, ne oturabiliyorum, ne de yatabiliyorum

kız vatoz doktoruna söylemişmiydin yıllardır kan şurubu kullandığını ???? Yoksa adamcağız sadece son tahlillere bakarakmı konuşuyor
ya aslnda oncekı muayenemde soledım hep dusük cıkyor sıksık kullnyrm artk bıktım kullnmaktan duznsız kullnyrm dedım aklndn cıkms sanrm hayr varsa ıgnesı falan onu bari versınde belkı daha ıyı etkı olur bide sekreterıne nıye arattırıyor tamam cok younsa desın cok younum randevu alsın gelsın ayh 3.doktrm bu valla bunuda degstrcm gıtcm devlt hastanesıneee töbe töbeee

Güneşim niye gergnsn anam sen kim sinirlendirdi seni?
Sakin ol aşkitommmmm minoset al baş ağrın için
kusum işlerm hep yarım evde kacgundur ona canım sıkkn ev boyancak kcoam hala beklemede oda bosaltılcak bekleme de bunların yannda doktorumada kızdım ayrıca agzımın içi hep yara bogazım yara dıs etlerım sarktı kopyr🙁 böle bişi varmı hem cnm yanıyor hem işler gozume batıyor cok sıkıldım 2-3 gundur🙁

ofya moralını bozmak ıstemıyorum ama o suruplarda cok ıgrenc taze sıklmş meyve suyuyla ıcın dedı burdan arkdaslardan biri aklında bulunsun senınde