2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zaten gitmeme izin vermedi ne isin var bu halinle diye kizdi.
Nst odasina neden korktun ki canim, benim doktorum cok sakin cok rahat.
Sikayetin var mi diye sordu mesela bende yok sadece persembe gununden beri sancilarim var dedim evet nst'de de cikti sancin dedi artik bu saatten sonra normal olur dedi. Birde sanci cikinca bebegin kalp atislari da firliyor. Dun aksam da normal sancilarim vardi birde ara ara agir sanci ama bebek cildiriyor resmen o anlarda acaba oda o an aci cekiyor mu diye merak ediyorum bende.

allah iyilini versin görümcenin ay bu insanlar niye böyle garip oluyo güldüm valla çıldırmış sen elini bulaştırma ben hepsini yaparım yardımsız deseydin

Ayy celine sende tırsıyon galiba ben gibi

Canim tabiki korkar insan ki mesela sali gunu oldugunu bilsen bile sanirim su an hala idrak edemiyorsundur sali gunu yavruna kavusacagini ve mesela baska bi ameliyat olucak olursan da insan cok korkar bu normal de. Bende bunun disinda en cok sey korkusu var dogumum sezeryan degil de normal olursa eger hani sancimin gercek oldugunu nasil anlicam ki veya dogumum basladigini veya acilmam oldugunu vs, bilir miyim ki en cok bunun tereddutunu yasiyorum simdi. Bunlari gectikten sonra da dogumun asil korkusu baslar sanirim.

evet ya beni de belirsizlik öldürüyor. doğum ne zaman olacak nasıl başlayacak derdindeyim.yoksa doğum fobim yok henüz.

bu arada eşinin sözünü dinle kır dizini otur evinde.adam bu sefer haklı valla 🙂

kız nst de ne var 🙂 boş yere panik yapma iyice kötü olacaksın. bir şekilde bu bebekler çıkacak karnımızdan. hamileliğin tadını çıkar dicem ama çıkarılacak tat da kalmadı mahvolduk hepimiz

yuh oralara gidip alamamış mı birşey. bebeğin kilosunu ne yapacak büyük boy alsın . iş olsun işte gönlü olsa 40 kere alırdı.insan utanır. kaynanamda geçen asya nın dolabına bakıyor diyor maşallah ne çok şeyi var ne kısmetli bebek. onlara göre de şu an hiç birşey alınmaması lazım . bu bebek ne giyecekse??

ohh bir de yemeğini de yemiş. midelerine oturmuştur inşallah

Kizlar birde belki bu cok sacma gelicek size ama herkes cok heyecanli bebegine kavusmak icin, bende bi yandan cok istiyorum ama diger yandan da hic istemiyor gibiyim. Bebegime alisabilecek miyim, o bana alisacak mi? Su an tek basima istedigin yere git gel ayak bagi hicbisey yok hic bir sikinti yok, ama bundan sonra bir omur boyu sorumlu olucagim birisi var. Acaba iyi yetistirebilecek miyim onun icin yeterli olabilecek miyim. Cok tuhaf duygular icindeyim anlatamiyorum. Birde sanki birtek ben bunlari yasiyorum diger anne adaylari sanki 100% hazir gibi ozaman da kendimi cok suclu hissediyorum bebegimi istemiyormusum gibi istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bunun ustesinden gelebilecek miyim diye.