2010 Haziran Anneleri

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sağolsun kocan bak ne güzel doğruyu sölemiş, rahatsızsan gitmesen keşke ama yinede sen bilirsin
BEn canımın acımasından falan ötürü korkuyom sanırım
Salı gunu hastaneden kaçıcaktım resmen öle korktum nts odasında

Zaten gitmeme izin vermedi ne isin var bu halinle diye kizdi.
Nst odasina neden korktun ki canim, benim doktorum cok sakin cok rahat.
Sikayetin var mi diye sordu mesela bende yok sadece persembe gununden beri sancilarim var dedim evet nst'de de cikti sancin dedi artik bu saatten sonra normal olur dedi. Birde sanci cikinca bebegin kalp atislari da firliyor. Dun aksam da normal sancilarim vardi birde ara ara agir sanci ama bebek cildiriyor resmen o anlarda acaba oda o an aci cekiyor mu diye merak ediyorum bende.
 
Gunaydin kizlar nasilsiniz? :pasi:

Bende aksamlari cok kotu oluyorum, 3/4 gundur her aksam inanilmaz bas agrisi cekiyorum tamam toplam yarim, bir saat suruyor ama dayanilacak gibi bir agri degil bir saplaniyor yatip agliyorum cok sukur butun gece surmuyor ona sukur ediyorum.

Son gunlerde herkesin durumu sikintili sanirim. Birde benim karnim kucuk diye mi bilmiyorum ama sanirim kimse pek idrak edemiyor hamile oldugumu veya yakinda doguracagimi. Gorumcem dugunde gelen giden icin yaprak saricakmis, manti sikacakmis bende hafta sonu gelebilir miymisim yardim etmeye.
:oppucuk: allah iyilini versin görümcenin ay bu insanlar niye böyle garip oluyo güldüm valla çıldırmış sen elini bulaştırma ben hepsini yaparım yardımsız deseydin
 
Öyle pek de hazırlanmıyor psikolojik olarak.. yani benim tarih belli.. İşte salı günü... Hergün biraz daha panik oluyorum az kaldı diye.. Bi kere ürküyorsan eğer ne olursa olsun korkuyorsun... Gerçi tarih belli olmasa ne yaşardım bilmiyorum ama.. İnan, salı sabahı ben de şokla uyanacağım, uyuyabilirsem tabi..

Ayy celine sende tırsıyon galiba ben gibi :help::help::help:
 
Öyle pek de hazırlanmıyor psikolojik olarak.. yani benim tarih belli.. İşte salı günü... Hergün biraz daha panik oluyorum az kaldı diye.. Bi kere ürküyorsan eğer ne olursa olsun korkuyorsun... Gerçi tarih belli olmasa ne yaşardım bilmiyorum ama.. İnan, salı sabahı ben de şokla uyanacağım, uyuyabilirsem tabi..

Canim tabiki korkar insan ki mesela sali gunu oldugunu bilsen bile sanirim su an hala idrak edemiyorsundur sali gunu yavruna kavusacagini ve mesela baska bi ameliyat olucak olursan da insan cok korkar bu normal de. Bende bunun disinda en cok sey korkusu var dogumum sezeryan degil de normal olursa eger hani sancimin gercek oldugunu nasil anlicam ki veya dogumum basladigini veya acilmam oldugunu vs, bilir miyim ki en cok bunun tereddutunu yasiyorum simdi. Bunlari gectikten sonra da dogumun asil korkusu baslar sanirim. hahaha
 
Bende tamam dedim artik birsey demedim, birde artik konu hep dugun oldu ben unutuldum gittim zaten de esime dedim boyle boyle giderim aksam almaya gelir misin deli misin diye kizdi aksamlari zaten bas agrisi cok kotu oluyor, birde kalabalik olur kotu olursun orda dedi.
Bi buna yardim edeyim artik tamam dedim bundan sonra hicbirseye faydam olmaz dedim ya kizdi izin vermedi kendileri yapsinlar dedi.

Cosmom canim ben hala inanamiyorum ki doguracagima, gecen haftadan beri gunluk sancilarim var gelip gidiyor nst'de de cikti doktorum da olur artik bu saatten sonra dedi ama ben hala deli gibi dogurmicami dusunuyorum, dogum zamaninda ciddi soka giricem.
Birde beni en cok heyecanlandiran bilincsizlik canim ya nezaman gelicek nezaman olucak dogumum vs, birde cogu kisinin tarihi belli ya ona gore kendilerini bi sekilde psikologikmen hazirlayabilir ama ben boyle bi tuhaf hissediyorum kendimi.



evet ya beni de belirsizlik öldürüyor. doğum ne zaman olacak nasıl başlayacak derdindeyim.yoksa doğum fobim yok henüz.

bu arada eşinin sözünü dinle kır dizini otur evinde.adam bu sefer haklı valla 🙂


Sağolsun kocan bak ne güzel doğruyu sölemiş, rahatsızsan gitmesen keşke ama yinede sen bilirsin
BEn canımın acımasından falan ötürü korkuyom sanırım
Salı gunu hastaneden kaçıcaktım resmen öle korktum nts odasında


kız nst de ne var 🙂 boş yere panik yapma iyice kötü olacaksın. bir şekilde bu bebekler çıkacak karnımızdan. hamileliğin tadını çıkar dicem ama çıkarılacak tat da kalmadı hahaha mahvolduk hepimiz

ARCİİ..kaynana deme bana🙂 akşam gittim baktım yenge yok ortalıkta.bunlar pestil durumunda.ya insan mahmutpaşaya gitmiş torununa bişey almazmı tek bişey almamış sunu alacaktım bunu alacaktım sonra kg su nasıl olur bilemedim.senin lohusa geceliğin varmıydı aradım ama teller orda cekmiyordu diyor herseye bir bahanesi var.ben de gerek yok ben aldım coktan dedim annem almış daha doğrusu dedim.:pasi:

bir de yemek yememişlerdi 2 kardeş dükkandan söyliceklerdi dayı dediki canım hiç et istemiyor benim koca da dedi biz de zeytinyağlı yemek var getireyim mi sonra indi çorba ve yemeği getirdi.ben bakıyorum anlayacağın kaynanaya ve misafirlerine hahaha

ay bunların hicbiri umrumda değil valla müdahale etmesin de bana hayatıma ona da razıyım inanki..

allure cnm benim gitme tabikiyrn doğurcan nerdeyse ne işi bekliyorlar senden hayret bişey ya insaflı olsunlar biraz.son zamanlarımız cok zor geciyor valla..hepimiz döküldük baksana


yuh oralara gidip alamamış mı birşey. bebeğin kilosunu ne yapacak büyük boy alsın . iş olsun işte gönlü olsa 40 kere alırdı.insan utanır. kaynanamda geçen asya nın dolabına bakıyor diyor maşallah ne çok şeyi var ne kısmetli bebek. onlara göre de şu an hiç birşey alınmaması lazım . bu bebek ne giyecekse??

ohh bir de yemeğini de yemiş. midelerine oturmuştur inşallah
 
Kizlar birde belki bu cok sacma gelicek size ama herkes cok heyecanli bebegine kavusmak icin, bende bi yandan cok istiyorum ama diger yandan da hic istemiyor gibiyim. Bebegime alisabilecek miyim, o bana alisacak mi? Su an tek basima istedigin yere git gel ayak bagi hicbisey yok hic bir sikinti yok, ama bundan sonra bir omur boyu sorumlu olucagim birisi var. Acaba iyi yetistirebilecek miyim onun icin yeterli olabilecek miyim. Cok tuhaf duygular icindeyim anlatamiyorum. Birde sanki birtek ben bunlari yasiyorum diger anne adaylari sanki 100% hazir gibi ozaman da kendimi cok suclu hissediyorum bebegimi istemiyormusum gibi istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bunun ustesinden gelebilecek miyim diye.
 
Geri
Üst