Ayy celine sende tırsıyon galiba ben gibi
herkese günaydıııınn
doğumuma 14 gün kaldı kızlar ve çoooooook korkuyorum korkudan genel anestezi ile doğurcam hiçbişiden haberim olmasın uyanayım herşey bitmiş olsun dedim şimdide sonda taktırmaktan korkuyorum iki gündürde o konuya takıldım tanıdığım bütün doğurmuşları aradım sonda acıtıyomu diye tabi verilen hiçbir yanıt tatmin etmedi off ya
ay sorma beni gerdiler boşu boşuna meğer yenge ordan da kendi kardeşine gidecekmiş geri gelmedi beylikdüzü.ne hoş bu akşam ya da yarın akşam gelecek ! ama ne zmn gelirler bakmaya odaya falan bilmiyorum ben dün akşam gittim yazdım deminki mesajımda 🙂
sende genel anesteziylemi yapcan benim dr taktırıyo biliyorum 🙁Canım!!! Doktoruna sor! Benim de en büyük korkumdu... Sonda ve lağman... Doktorum dedi ki... Sonda yok, lağman yok... Ay boynuna sarılasım geldi... Belki seninki de taktırmıyordur..
doğumuma 14 gün kaldı kızlar ve çoooooook korkuyorum korkudan genel anestezi ile doğurcam hiçbişiden haberim olmasın uyanayım herşey bitmiş olsun dedim şimdide sonda taktırmaktan korkuyorum iki gündürde o konuya takıldım tanıdığım bütün doğurmuşları aradım sonda acıtıyomu diye tabi verilen hiçbir yanıt tatmin etmedi off ya
balkoooooooo geldin nihayet
dinle simdik gece rüyama girdin doğum yapmışsın hastanedesin sağlıklısınız sen de oğlun da.ama erken doğmuş...bir de ne kaynanan var ne annen yanında bir tek eşin var.o da sonra işe gidiyor ben de aynı hastanedeyim ama güya annem ameliyat olmuş onun refakatçisiyim.diyorumki sana ben sana da bakarım ama aynı odada olsaydınız keşke böyle çok zor olur şimdi diyorum.sen de diyorsunki esim hastabakıcı tuttu bana birazdan gelir.ay ne komediydi hee
Kizlar birde belki bu cok sacma gelicek size ama herkes cok heyecanli bebegine kavusmak icin, bende bi yandan cok istiyorum ama diger yandan da hic istemiyor gibiyim. Bebegime alisabilecek miyim, o bana alisacak mi? Su an tek basima istedigin yere git gel ayak bagi hicbisey yok hic bir sikinti yok, ama bundan sonra bir omur boyu sorumlu olucagim birisi var. Acaba iyi yetistirebilecek miyim onun icin yeterli olabilecek miyim. Cok tuhaf duygular icindeyim anlatamiyorum. Birde sanki birtek ben bunlari yasiyorum diger anne adaylari sanki 100% hazir gibi ozaman da kendimi cok suclu hissediyorum bebegimi istemiyormusum gibi istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bunun ustesinden gelebilecek miyim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?