2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
doğumuma 14 gün kaldı kızlar ve çoooooook korkuyorum korkudan genel anestezi ile doğurcam hiçbişiden haberim olmasın uyanayım herşey bitmiş olsun dedim şimdide sonda taktırmaktan korkuyorum iki gündürde o konuya takıldım tanıdığım bütün doğurmuşları aradım sonda acıtıyomu diye tabi verilen hiçbir yanıt tatmin etmedi off ya

balkoooooooo geldin nihayet
dinle simdik gece rüyama girdin doğum yapmışsın hastanedesin sağlıklısınız sen de oğlun da.ama erken doğmuş...bir de ne kaynanan var ne annen yanında bir tek eşin var.o da sonra işe gidiyor ben de aynı hastanedeyim ama güya annem ameliyat olmuş onun refakatçisiyim.diyorumki sana ben sana da bakarım ama aynı odada olsaydınız keşke böyle çok zor olur şimdi diyorum.sen de diyorsunki esim hastabakıcı tuttu bana birazdan gelir.ay ne komediydi hee

doğumuma 14 gün kaldı kızlar ve çoooooook korkuyorum korkudan genel anestezi ile doğurcam hiçbişiden haberim olmasın uyanayım herşey bitmiş olsun dedim şimdide sonda taktırmaktan korkuyorum iki gündürde o konuya takıldım tanıdığım bütün doğurmuşları aradım sonda acıtıyomu diye tabi verilen hiçbir yanıt tatmin etmedi off ya

Canım!!! Doktoruna sor! Benim de en büyük korkumdu... Sonda ve lağman... Doktorum dedi ki... Sonda yok, lağman yok... Ay boynuna sarılasım geldi... Belki seninki de taktırmıyordur..

ay sorma beni gerdiler boşu boşuna meğer yenge ordan da kendi kardeşine gidecekmiş geri gelmedi beylikdüzü.ne hoş bu akşam ya da yarın akşam gelecek ! ama ne zmn gelirler bakmaya odaya falan bilmiyorum ben dün akşam gittim yazdım deminki mesajımda 🙂

Okudum kuzu bu saatten sonra almasın zaten bişey o cadı kaynana
Dünde boşuna kastın bak kendni inş. gelmezler

ya kızlar siz böyle konuştukça ben kendimde arıza aramaya başladım neden korkmuyorum bu kadar rahatım diye.hatta bir an önce doğurmak istiyorum ben.
allure o endişeler ilk kez anne olacakların hepsinde olur.ama sonuçta bizden önce anne olanlardan duyduğumuz kadarıyla içgüdüsel olarak herşeyi otomatikmen biliyormuşcasına rahatça öğrenip alışıyormuşsun.hem o minnacık bize muhtac bizden bir parca olacak onu herşeyden korumak için çabalayacağız hepimiz emin ol..sen kucağına bebeğini alınca tüm bu endişelerin son bulacaktır..
ben de endişeleniyorum acaba iyi bir anne olabilecek miyim yeterli gelecekmiyim bebek bakımı icin bunalıma girermiyim böyle bir sorumluluk karşısında falan diye ki giren arkadaslarım da olmadı değil ama sonucta bir bakıyorum bebeğime geçiyor hepsi diyorlardı..herşeye değer bunun için diyorlardı fakat tabiki ağır gelebiliyor bazı şeyler ilk etapta

Benimde böle bişeye ihtiyacım var, genel anestezi yapmaları lazım sanırım :help::help::help:
Hepsinden korkuyorum Allahımmmmmmmmmmmm sen ferahlık ver :18:

balkoooooooo geldin nihayet
dinle simdik gece rüyama girdin doğum yapmışsın hastanedesin sağlıklısınız sen de oğlun da.ama erken doğmuş...bir de ne kaynanan var ne annen yanında bir tek eşin var.o da sonra işe gidiyor ben de aynı hastanedeyim ama güya annem ameliyat olmuş onun refakatçisiyim.diyorumki sana ben sana da bakarım ama aynı odada olsaydınız keşke böyle çok zor olur şimdi diyorum.sen de diyorsunki esim hastabakıcı tuttu bana birazdan gelir.ay ne komediydi hee

:puha::puha: ay ciddimisin ya diye diye ben erken doğurucam sanırım kasılmalarımda çok oluyo ya valla kayınvalidem demiştim daha önce 13 haziranda memleketine gidiceklermiş almanyadan misafirleri var olmayabilirlerde gerçekten aman olmasınlar zaten daha iyide annem neden yok çok sinirlendim şimdi.
Ay iki hafta daha dursa bari oğlum ya inan daha hiç bişeyim tam hazır değil oda yarım yamalak çantam yarım yamalak yiğitin kıyafetleri yıkanmadı yarısı duruyo böyle oluncada çok huzursuzum ama iştende eve gidince ancak yemeğe yetişiyorum sonrada pestilim çıkmış oluyo zaten bu hafta sonu bitiririm inşallah

Kizlar birde belki bu cok sacma gelicek size ama herkes cok heyecanli bebegine kavusmak icin, bende bi yandan cok istiyorum ama diger yandan da hic istemiyor gibiyim. Bebegime alisabilecek miyim, o bana alisacak mi? Su an tek basima istedigin yere git gel ayak bagi hicbisey yok hic bir sikinti yok, ama bundan sonra bir omur boyu sorumlu olucagim birisi var. Acaba iyi yetistirebilecek miyim onun icin yeterli olabilecek miyim. Cok tuhaf duygular icindeyim anlatamiyorum. Birde sanki birtek ben bunlari yasiyorum diger anne adaylari sanki 100% hazir gibi ozaman da kendimi cok suclu hissediyorum bebegimi istemiyormusum gibi istiyorum ama bi yandan da korkuyorum bunun ustesinden gelebilecek miyim diye.

bazen bende de oluyor o his. sanki hiç canı gönülden sevemeyecekmiş gibi hissediyorum. sanırım ancak doğunca farkına varacağız bir bebeğimiz olduğunun. şimdi sanki içimde bebek yok gibi geliyor. ultrasonda falan görünce şaşırıyorum zaten. sonra eve geliyoreum gene unutuyorum 🙂

annelik öyle bir duygu ki ben hiç doğurduğu için pişman olan kadın görmedim. hepsi bebeklerinin yüzünü görünce ona büyük aşkla bağlanıyor. biz de bir görelim o yüzlerini bak nasıl seveceğiz

Geri