2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
eee ben de almayım bari şimdiden lazım olursa alırım. Gerçi kardeşim çok rahat ediyorsun al dedi ama ona sonda takılmamıştı.

Bu arada ben de bu sezeryan işinden bişey anlamadım. Kimi duysam sezeryan olan hiç düşünme normal doğum falan sezeryan çok rahat diyor. Şimdi bilge de sakın sezeryan olma demiş. Amann yanlış mı yapıyorum acaba sezeryan istemekle anlamadım gitti.

Daee maşallah oğluna bence de fazla büyümesin artık doktor sezeryan derse ol gitsin. Allah korusun geç kalmadan alır doktor sakın boşuna inat falan edeyim deme normal yapcam diye

kızlar meraba şikayetleri olan var ama çok şükür ters bı durum yok okuduğum kadarıyla.Ben de dun gıttım doktorumuza ve kesinleşti bi süpriz olmazsa 6 haziran kesın olarak doğumum.Dae dun gece hep senı rüyamda gördum.Uyudum uyandım senle uğraştım bebek şekeri almamışsın ısrar edıyon almamakla.millete dıyomki daeye süpriz yapalım bız alalım dıyom şekerlerini.Ama nasıl dert oldu bebek şekerlerin bana gece gece anlatamam ya.Nasıl uğraşıyom yetiştircem diye bide.Diyom çabuk olalım kız doğurcak diyom🙂Bide ilk defa kızlar bebğimi emzirirken gördüm.ama nasıl zorlanıyorum ama asya nasıl kapmaya çalışıyo göğsümü diyom kızım benden akıllı diyorum o bana yardımcı oluyo dıyorum öyle uyandım.Çok az kaldı kızlar heycan tavan yapıyo.Bide ben hastaneye giderken koca valiz hazırladım sizde durumlar nasıl🙂bide şu bıberonu emziği filan nasıl steril ettiniz?o işleride bugun son son tamamlayayım artık.Bide içim yanıyo kızlar benım ya.Habire soğuk soğuk meyve yıyom.Kızçenınde kılosunun maşallahı var benım ama bakalım tahminler doğru çıkıcakmı?

sımdı onur atadı o da ata berk son karar dedı kımseye solme ama dedım bı daha ısım konusuda konusmayalım dedım
kararımızı verdık gıttı
=))
ben ona en basta ata olsun demıstım lafıma geldı gec te olsa

Kızlar sancıyı hangi bölgede hissediyorsunuz? O kadar merak ediyorum ki şu sancı işini...
benım karnımda cesıtlı bolelrınde toplanma oluyo ve asagıya kadar bı sancı gırıyo canım
ama ole her zan hıssetmıyorum

yok canım artık haftaya kadar ne olursa olcak
sonra allah korusun kakasını falan yapma rıskıne gıremem bosu bosuna
hem cok beklerde buyudugunden normal dogurma ıhtımalım zaten kalmayabılır
oglum gelsın saglıkla gerısı onemlı degl

canım ben biberon ve emziğin arkasında ilk kullanımdan önce 5 dakika kaynar suda tutun yazdığı için öyle yaptım. Suyu kaynatıp içine attım ne var ne yoksa 5 dakika beklettim. Sonra da sterezilasyon cihazına koydum bi de orda steril edip buzdolabı poşetlerinin içine koydum. Bilmiyorum artık ne kadar doğru oldu 🙂)

hayırdır inşallah. kafayı bebeklerle eşyalarla bozduk zaten 🙂
ben orta boy bir valiz hazırladım çok ıvır zıvır koymadım eksik birşey olursa eşim evden gelir getirir. zaten pek gerekeceğini düşünmüyorum.
emzikleri de suda 5 dk kaynattım. öyle sterilize ettim.

bende ne kasılma ne sancı heççç bişeycik yok 🙂)))))

benim vücut idrak edemedi sanırım hala hamile olduğunu

bence sen hamile değilsin, karnında yastık var

ahahahhahah senmı alıcaksın bebek sekerını aslında hıc gerek yoktu ama madem ısrar edıyosun tamam cnaım
cok tesekkur ederım ahhahaah
ben bıberonu kaynattım cnaım 5 dk
herkeste ole yaptı sanıyorum