kızlar meraba şikayetleri olan var ama çok şükür ters bı durum yok okuduğum kadarıyla.Ben de dun gıttım doktorumuza ve kesinleşti bi süpriz olmazsa 6 haziran kesın olarak doğumum.Dae dun gece hep senı rüyamda gördum.Uyudum uyandım senle uğraştım bebek şekeri almamışsın ısrar edıyon almamakla.millete dıyomki daeye süpriz yapalım bız alalım dıyom şekerlerini.Ama nasıl dert oldu bebek şekerlerin bana gece gece anlatamam ya.Nasıl uğraşıyom yetiştircem diye bide.Diyom çabuk olalım kız doğurcak diyom🙂Bide ilk defa kızlar bebğimi emzirirken gördüm.ama nasıl zorlanıyorum ama asya nasıl kapmaya çalışıyo göğsümü diyom kızım benden akıllı diyorum o bana yardımcı oluyo dıyorum öyle uyandım.Çok az kaldı kızlar heycan tavan yapıyo.Bide ben hastaneye giderken koca valiz hazırladım sizde durumlar nasıl🙂bide şu bıberonu emziği filan nasıl steril ettiniz?o işleride bugun son son tamamlayayım artık.Bide içim yanıyo kızlar benım ya.Habire soğuk soğuk meyve yıyom.Kızçenınde kılosunun maşallahı var benım ama bakalım tahminler doğru çıkıcakmı?