Allah kolaylık versin canım ama heyecan yapma yavaş yavaş anne kız birbirinizin ilmini alacaksınız yarından cumaya kadarda benim annemde izmirde olacak ben cuma günü gidecem İzmire temmuz sonuna kadar ordayız sen gelmeyi düşünüyormusun İzmire bu süre içinde gelirsen haber ver beraber elhe baskın yaparız 🙂 ben 20. günden beri sokaktayım evden çıkmadan emziriyorum birde 2 öğün yetecek kadar sağılmış süt alıyorum yanıma termostatlı çantanın içine koyuyorum ve buz kalıbı koyuyorum etrafına gittiğim yerde acıkınca içeceği kadarını biberonuna döküyorum biberonu sıcak su dolu bir ficanın içine oturtuyorum o sekilde ısıtıyorum ben anne sütü verdiğim için bu şekilde idare ediyorum sen mama veriyorsun o daha kolay sadece bir termos sıcak su taşıman yeterli yanında bu şekilde yapınca 5-6 saat dışarda kalabiliyorum ev oturmasına gitmişsen daha kolay oluyor tabi o zaman hiç bişey almıyorum yanıma emziriyorum oluyor bitiyor. Benim göğüsler büyük ve ucu yok bu nedenle sokakta emzirmem imkansız müsait olsaydı göğüslerim bende o emzirme örtülerinden alacaktım heryerde emzirebiliyorsun geçengün kahvaltıya gittik yan masada bir kadında vardı taktı örtüsünü oh iki dakkada emzirdi bebeğini pratik pratik çok kıskandım valla 🙁
Gülkurusu sorma benim de annem yarın gidiyor ben de kalacağım yalnız başıma 🙁(( pek bi ağlak durumdayım ben de. Zaten kızım gaz sancısından sabah 5 e kadar ayakta tuttu bizi ay ne yapcam bilmiyorum. Bazen çok aciz hissediyorum kendimi bazen de çok güçlü herşeyi halledebilecek gibi. Git gellerim bitmedi benim henüz. Bi de annemin gidecek olması tuz biber oldu ama belki de yalnız kalmak daha iyi gelir.
Ya Zeynep hadi seni anladım da archi sen niye sütünü sağıyorsun canım 🙂 Zaten anca yetiyor diyorsun sağıp kaşıkla vermeye uğraşacağına niye emzirmiyorsun? Hayır ben sağmıyorum hiç bi ilk zamanlar çok yarayken sağdım şimdi akıyo bazen çocuğun uyanmasına yakın ona rağmen sağmıyorum çocuğun uyanmasını bekleyip emziriyorum direk. Benim düşünemediğim bişey mi var acaba ben de mi sağsam ki?
Gülkurusu sorma benim de annem yarın gidiyor ben de kalacağım yalnız başıma 🙁(( pek bi ağlak durumdayım ben de. Zaten kızım gaz sancısından sabah 5 e kadar ayakta tuttu bizi ay ne yapcam bilmiyorum. Bazen çok aciz hissediyorum kendimi bazen de çok güçlü herşeyi halledebilecek gibi. Git gellerim bitmedi benim henüz. Bi de annemin gidecek olması tuz biber oldu ama belki de yalnız kalmak daha iyi gelir.
Ya Zeynep hadi seni anladım da archi sen niye sütünü sağıyorsun canım 🙂 Zaten anca yetiyor diyorsun sağıp kaşıkla vermeye uğraşacağına niye emzirmiyorsun? Hayır ben sağmıyorum hiç bi ilk zamanlar çok yarayken sağdım şimdi akıyo bazen çocuğun uyanmasına yakın ona rağmen sağmıyorum çocuğun uyanmasını bekleyip emziriyorum direk. Benim düşünemediğim bişey mi var acaba ben de mi sağsam ki?
sütüm çoğalsın diye sağıyorum. zaten bir damla sütüm var artsın diye ne bulsam yapıyorum.sütüm seninki gibi aksa niye sağayım zaten uğraşa uğraşa mahvoldum.
sizin anneler gene epey durmuş. benimki mecburen 10 gün kaldı gitti.kaynanam 3 gün kaldı. uzun zamandır yanlızım.yakında kafama huni takıcam. bazen çok bunalıyorum ama bu günlerde geçecek diye sabrediyorum.
mesela deli kızım sabah beri mememi emip kusup tekrar emiyor. az sonra cinnet geçiricem
Arch çok geliyordur kusuyodur ya da üşümüştür.. Sıcak su koy poposuna ya da ayağına..
Bide memeden nasıl vazgeçecekler bilmiyorum aynı dert bizde de var.. Yalancı memeyle falan halledeceğiz sanırım.. Bide ben evde hoplayıp zıplayıp oyalamaya çalışıyorum 2 saatte falan vermeye çabalıyorum.. Her zaman başarılı olamıyorum ama işte uğraşıyorum.. Çok ağlarsa da azıcık emip susunca çıkartıyorum mememi ağzından..
Biz kafayı çizmeden az büyüyüp, düzene girseler iyi olacaktı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?