A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.681 dae' Alıntı: bi insan böle katıl oluyo demekkıı.. napcan spatulamızı Genişletmek için tıkla ... totom sandalyeye yapıştı da kocam da uyudu gel beni kurtar diyecektim :laugh:
dae' Alıntı: bi insan böle katıl oluyo demekkıı.. napcan spatulamızı Genişletmek için tıkla ... totom sandalyeye yapıştı da kocam da uyudu gel beni kurtar diyecektim :laugh:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.682 asyam21' Alıntı: ıyı geceler canım Genişletmek için tıkla ... asyam çok kaldın kız 😛iha: hadi iyi geceler
asyam21' Alıntı: ıyı geceler canım Genişletmek için tıkla ... asyam çok kaldın kız 😛iha: hadi iyi geceler
dae Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.684 arceya' Alıntı: 😛iha: güneşim mi oldun sen Genişletmek için tıkla ... ondan beter oldumm
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.685 asyam21' Alıntı: ya benım tıckerım nıye lınk halınde cıkmıs yaaaa üffffffff Genişletmek için tıkla ... ticker linkini signaturdeki büyük kutucuğa yapıştır ayy bu lafı diye diye rüyamda signatürdeki büyük kutu kovalayacak beni😛iha:
asyam21' Alıntı: ya benım tıckerım nıye lınk halınde cıkmıs yaaaa üffffffff Genişletmek için tıkla ... ticker linkini signaturdeki büyük kutucuğa yapıştır ayy bu lafı diye diye rüyamda signatürdeki büyük kutu kovalayacak beni😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.686 ay kızlar nedense gözlerim kapandı birden çok uykum gldi hadi ben gider öpüyom kocaman siziiii
dae Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.687 archimim' Alıntı: totom sandalyeye yapıştı da kocam da uyudu gel beni kurtar diyecektim :laugh: Genişletmek için tıkla ... ösge kurtarsın seni
archimim' Alıntı: totom sandalyeye yapıştı da kocam da uyudu gel beni kurtar diyecektim :laugh: Genişletmek için tıkla ... ösge kurtarsın seni
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.688 arceya' Alıntı: ay kızlar nedense gözlerim kapandı birden çok uykum gldi hadi ben gider öpüyom kocaman siziiii Genişletmek için tıkla ... hadi uyu da büyü minik kuş iyi geceler
arceya' Alıntı: ay kızlar nedense gözlerim kapandı birden çok uykum gldi hadi ben gider öpüyom kocaman siziiii Genişletmek için tıkla ... hadi uyu da büyü minik kuş iyi geceler
asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.689 arceya' Alıntı: asyam çok kaldın kız 😛iha: hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... kı askıtom ben cıkmıyorum benım kocamın gelmesıne daha bırbucuk saat var smrhan cıkıyorya ona dedım ıyı geceler dıye
arceya' Alıntı: asyam çok kaldın kız 😛iha: hadi iyi geceler Genişletmek için tıkla ... kı askıtom ben cıkmıyorum benım kocamın gelmesıne daha bırbucuk saat var smrhan cıkıyorya ona dedım ıyı geceler dıye
dae Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.690 arceya' Alıntı: ay kızlar nedense gözlerim kapandı birden çok uykum gldi hadi ben gider öpüyom kocaman siziiii Genişletmek için tıkla ... hadi görüşürk yivrumm ıyı geceler ruyanda berı gör..
arceya' Alıntı: ay kızlar nedense gözlerim kapandı birden çok uykum gldi hadi ben gider öpüyom kocaman siziiii Genişletmek için tıkla ... hadi görüşürk yivrumm ıyı geceler ruyanda berı gör..