asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.691 archimim' Alıntı: ticker linkini signaturdeki büyük kutucuğa yapıştır ayy bu lafı diye diye rüyamda signatürdeki büyük kutu kovalayacak beni😛iha: Genişletmek için tıkla ... ama arhimin üle yaptım zaten ya bı daha deneyım
archimim' Alıntı: ticker linkini signaturdeki büyük kutucuğa yapıştır ayy bu lafı diye diye rüyamda signatürdeki büyük kutu kovalayacak beni😛iha: Genişletmek için tıkla ... ama arhimin üle yaptım zaten ya bı daha deneyım
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.692 asyam21' Alıntı: kı askıtom ben cıkmıyorum benım kocamın gelmesıne daha bırbucuk saat var smrhan cıkıyorya ona dedım ıyı geceler dıye Genişletmek için tıkla ... oyy senin kocada mı benim ki gibi gece kuşu
asyam21' Alıntı: kı askıtom ben cıkmıyorum benım kocamın gelmesıne daha bırbucuk saat var smrhan cıkıyorya ona dedım ıyı geceler dıye Genişletmek için tıkla ... oyy senin kocada mı benim ki gibi gece kuşu
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.693 asyam21' Alıntı: ama arhimin üle yaptım zaten ya bı daha deneyım Genişletmek için tıkla ... başka siteden dene istersen baby gaga burda olmuyor sanırım
asyam21' Alıntı: ama arhimin üle yaptım zaten ya bı daha deneyım Genişletmek için tıkla ... başka siteden dene istersen baby gaga burda olmuyor sanırım
asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.694 archimim' Alıntı: oyy senin kocada mı benim ki gibi gece kuşu Genişletmek için tıkla ... evet bır hafta gece bır hafta gündüz bı yandan ıyı olyo pc tv hep bana ait ama ınsanın canıda sıkılmıyor deyıl valla
archimim' Alıntı: oyy senin kocada mı benim ki gibi gece kuşu Genişletmek için tıkla ... evet bır hafta gece bır hafta gündüz bı yandan ıyı olyo pc tv hep bana ait ama ınsanın canıda sıkılmıyor deyıl valla
dae Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.695 bende cıkıyorum kocısı uyandırıp on azcık yarıdm edeyımde ısını cabıkcak bıtırsın.. haydın gorusurukkk
bende cıkıyorum kocısı uyandırıp on azcık yarıdm edeyımde ısını cabıkcak bıtırsın.. haydın gorusurukkk
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.697 asyam21' Alıntı: evet bır hafta gece bır hafta gündüz bı yandan ıyı olyo pc tv hep bana ait ama ınsanın canıda sıkılmıyor deyıl valla Genişletmek için tıkla ... benimkisi de 1 hafta gececi ama o akşam 7 de gidip sabah 9 da geliyor 🙁( öyle gıcık bir iş anlayacağın
asyam21' Alıntı: evet bır hafta gece bır hafta gündüz bı yandan ıyı olyo pc tv hep bana ait ama ınsanın canıda sıkılmıyor deyıl valla Genişletmek için tıkla ... benimkisi de 1 hafta gececi ama o akşam 7 de gidip sabah 9 da geliyor 🙁( öyle gıcık bir iş anlayacağın
A archimim Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.699 dae' Alıntı: bende cıkıyorum kocısı uyandırıp on azcık yarıdm edeyımde ısını cabıkcak bıtırsın.. haydın gorusurukkk Genişletmek için tıkla ... hadi baş baş bende asyam21 i uyutup gelirim 🙂 kimse kalmadı gene topicde
dae' Alıntı: bende cıkıyorum kocısı uyandırıp on azcık yarıdm edeyımde ısını cabıkcak bıtırsın.. haydın gorusurukkk Genişletmek için tıkla ... hadi baş baş bende asyam21 i uyutup gelirim 🙂 kimse kalmadı gene topicde
asyam21 Yeni Üye Üye 2 Nisan 2010 #2.700 dae' Alıntı: bende cıkıyorum kocısı uyandırıp on azcık yarıdm edeyımde ısını cabıkcak bıtırsın.. haydın gorusurukkk Genişletmek için tıkla ... görüşürüz dae kıb ıyı geceler
dae' Alıntı: bende cıkıyorum kocısı uyandırıp on azcık yarıdm edeyımde ısını cabıkcak bıtırsın.. haydın gorusurukkk Genişletmek için tıkla ... görüşürüz dae kıb ıyı geceler