ay bende sabah sandvc yaptım kahvaltıda en son bızımkı kalkmak uzereyken
ıstersenbırazını verıyım dedım esıme
o da hıc gerı cevırmez uyuz
aldı sandvıcımın yarısını yedi.
sınır oldum hee
ınsan yok oglum yesın falan der
ay daee alemsin yaaa.sorma kız erkeklerde nerde o incelik.benimkide geçen aburcubur bişiler vardı onu bitirmiş.sabah onu yemenin hayaliyle uyandım bi baktım kalmamış.arayıp saydım tabi.dedim bu evde bi hamile var farkındamısın acaba?ne biliyim yiyeceğini diyor:laugh:
tekrar gunaydı arkdaşlar valla sabah sabah canım oyle bır şey ıstedı kı ben bıle çüşş dedım kendıme;
meze tabagı ıstedı ne alakaysa, şöyle dolmalı rus salatalı bır ordöv istedı, sankı rakı içicem ne alakaysa,,,bı gun bu pis boğazım yuzunden göcecem
ay daee alemsin yaaa.sorma kız erkeklerde nerde o incelik.benimkide geçen aburcubur bişiler vardı onu bitirmiş.sabah onu yemenin hayaliyle uyandım bi baktım kalmamış.arayıp saydım tabi.dedim bu evde bi hamile var farkındamısın acaba?ne biliyim yiyeceğini diyor:laugh: