2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun mexelinacım . o korkuyu çok iyi bilirim kanamalar kabusumdu benimde
neyseki bebekle ilgili değilmiş

sana ne oldu dünürüm ?? mideni mi üşüttün acaba??
geçende dae nin midesi bulanıyordu hayırdır inşallah
benımkı hala bulanıyo hergunde cıkarıyorum..
bulantılar gerı geldı dıcemdde bende hıc olmamıstıkı
allah cezamı verdı

bazı arkadasalr sıteye gıremıyo nedenkı acep..
Sadmine mesaj attım ama henuz dönmedi..
mawi ve mechul de offlıne grounuyo
baska yonetıcı varmı kıslarr

tamam cnm gidersek haber ederiz mutlaka 🙂 sabah sabah sayende çok güldüm geçmişi okurken gül gül öldüm,sen çok yaşa

ne demişim gene acaba 🙂

sen bıde gece aklıma gelenlerı duysan😛iha:

ne geldi aklına?? bende geçen çikolata yedim yarısını eşime verdim o yedi.
sonra rüyamda da güya çikolatanın yarısı duruyormuş gittim hemen yedim. sabah da diyorum adamın yediğinde nasıl gözüm kaldıysa rüyama girdi :laugh::laugh:

dünde ekmeğimin ucunu koparttı diye kıyamet koptu evde. ayy allahım yaaa ne hale düştüm

ne demişim gene acaba 🙂

sonra rüyamda da güya çikolatanın yarısı duruyormuş gittim hemen yedim. sabah da diyorum adamın yediğinde nasıl gözüm kaldıysa rüyama girdi :laugh::laugh:

dünde ekmeğimin ucunu koparttı diye kıyamet koptu evde. ayy allahım yaaa ne hale düştüm

ayy her yazdığına ayrı bi güldüm.valla yan komşum duyduysa bu kız delirdi sonunda demiştir 🙂

eşim birşey ikram ettiğinde önce geri çeviriyorum istemiyorum sonrada niye almadım diye pişman olup elinden alıyorum adamın.artık bitse şu hamilelikte normale dönseler diye bekliyor kesin eşlerimiz

ne demişim gene acaba 🙂

neler geliyor merak ettim.uyuyamayınca tabi durmadan yemek düşünüyorsun demi 😛

bende de hiç bulantı yok yeni yeni başlamaya başladı noluyr böyle anlamadım ki

yok canım uyuyamadıgımdan degıl
yemek dusundugumden uyuyamıyroum😛iha:
neler gelmıyokı
gece bızımkıne nohut pısırelım mı dedım garıbım tamam hadı yapayım dedı
nası yapcaksa ıste uyduruyo..
ayy archı cok ıyı anlıyorum benımde ekmegıme yemegıme salca olunca cok fena sınrıım bozuluyo
don bızımkıde gece ay salatalık varsa tuzlayıp tuzlayıp yıyelım mı dedı gecenın korunde ben tuz yemekten sıısyorum dıyorum adam tuz dıyo
yok dedım salatalık falan
kıvı getırdım al bunu ye dedım:n028::n028:

Geri