sista Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.111 arceya' Alıntı: aha mannak 😛iha: 😛iha: tamam yukarıyla bi irtibata geç sen bakalım şu zaman konusunda :laugh: Genişletmek için tıkla ... nan geçmeme gerenk yokki siz dün kopunca zati dopikten baktımda hep geriden felan yazmışınız dimekki zaman yavaşlıyo gitgide
arceya' Alıntı: aha mannak 😛iha: 😛iha: tamam yukarıyla bi irtibata geç sen bakalım şu zaman konusunda :laugh: Genişletmek için tıkla ... nan geçmeme gerenk yokki siz dün kopunca zati dopikten baktımda hep geriden felan yazmışınız dimekki zaman yavaşlıyo gitgide
arceya Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.112 archimim' Alıntı: :laugh::laugh: bıktım sizden artık. dün boyutum bile değişti sizden kaçayım derken Genişletmek için tıkla ... ahaah yalaannnnn 😛iha: 😛iha:
archimim' Alıntı: :laugh::laugh: bıktım sizden artık. dün boyutum bile değişti sizden kaçayım derken Genişletmek için tıkla ... ahaah yalaannnnn 😛iha: 😛iha:
bal kavanozu Hamiş Melek 3 Nisan 2010 #3.113 günaydın ya dün ne oldu öyle başka bi zamanda yaşıyomuş gibi hissettim kendimi
etimelo Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.114 archimim' Alıntı: bu ne ya kimse yok bende tıkınmaktan yazı yazamıyorum Genişletmek için tıkla ... Biz neciyiz burda? :n028:
archimim' Alıntı: bu ne ya kimse yok bende tıkınmaktan yazı yazamıyorum Genişletmek için tıkla ... Biz neciyiz burda? :n028:
arceya Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.115 sista' Alıntı: nan geçmeme gerenk yokki siz dün kopunca zati dopikten baktımda hep geriden felan yazmışınız dimekki zaman yavaşlıyo gitgide Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha: 😛iha:
sista' Alıntı: nan geçmeme gerenk yokki siz dün kopunca zati dopikten baktımda hep geriden felan yazmışınız dimekki zaman yavaşlıyo gitgide Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha: 😛iha:
arceya Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.117 bal kavanozu' Alıntı: günaydın ya dün ne oldu öyle başka bi zamanda yaşıyomuş gibi hissettim kendimi Genişletmek için tıkla ... valla biz de anlamadık.. boşver takıl sen :çitos: etimelo' Alıntı: Biz neciyiz burda? :n028: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha:
bal kavanozu' Alıntı: günaydın ya dün ne oldu öyle başka bi zamanda yaşıyomuş gibi hissettim kendimi Genişletmek için tıkla ... valla biz de anlamadık.. boşver takıl sen :çitos: etimelo' Alıntı: Biz neciyiz burda? :n028: Genişletmek için tıkla ... 😛iha: 😛iha:
etimelo Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.118 bal kavanozu' Alıntı: günaydın ya dün ne oldu öyle başka bi zamanda yaşıyomuş gibi hissettim kendimi Genişletmek için tıkla ... Günaydın kavanoz Belli ki bizim için geniş yer düzenlemesi yaptılar, pek sığamıyoruz artık topluca her yere
bal kavanozu' Alıntı: günaydın ya dün ne oldu öyle başka bi zamanda yaşıyomuş gibi hissettim kendimi Genişletmek için tıkla ... Günaydın kavanoz Belli ki bizim için geniş yer düzenlemesi yaptılar, pek sığamıyoruz artık topluca her yere
A archimim Yeni Üye Üye 3 Nisan 2010 #3.120 etimelo' Alıntı: Biz neciyiz burda? :n028: Genişletmek için tıkla ... 2. arceya vakası. demin o da aynısını sordu :laugh: bıktım sizden bee kocamdan çok sizi görüyorum. bu gece rüyamda da celine ı gördüm zaten az sonra da iş geliştirme toplantım var malesef
etimelo' Alıntı: Biz neciyiz burda? :n028: Genişletmek için tıkla ... 2. arceya vakası. demin o da aynısını sordu :laugh: bıktım sizden bee kocamdan çok sizi görüyorum. bu gece rüyamda da celine ı gördüm zaten az sonra da iş geliştirme toplantım var malesef