he valla
bu azcık ceyarlar gibi oldu sanki haha
ceyarım ben :çapkın:
he valla
bu azcık ceyarlar gibi oldu sanki haha
119 lira 149 dan düşmüş ebebekte 139 liraydı sanırım bilmiyorum başka yerde daha uygunu varmı acaba bide arabalarda felanda indirim var epey
güzele benziyo..kızlar bu araba nasıl bilen varmı
Jok Jok 2 In 1 Travel Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
kızlar bu araba nasıl bilen varmı
kızlar bu araba nasıl bilen varmı
off havalar da ısınıyo
hala kendime spor ama dümdüz siyah böle dikkat çekmicek bi ayakkabı bulamadım
gunaydın arkadaşlar, sabah tartıldım yıne kılo vermışım, canım hıç bırşey yemek ıstemedı bu hafta,içimden gelmıyor, bakalım bugun randavum var dr ne dıcek. herşeyı kafama takıyorum, sureklı ağlıyorum neden böyle oldum anlamadım, dun eşim beşiktaşın maçına gıttı dıye gece 4 e kadar kavga ettık ağladım nıye böyle huysuzluk yapıyorum ne zor bır ınsan oldum ben dıyorum ama yıne yapıyorum yapacagımı, hayatım da kınadıgım tum o kaprıslı kadınlar gıbı oldum.
gunaydın arkadaşlar, sabah tartıldım yıne kılo vermışım, canım hıç bırşey yemek ıstemedı bu hafta,içimden gelmıyor, bakalım bugun randavum var dr ne dıcek. herşeyı kafama takıyorum, sureklı ağlıyorum neden böyle oldum anlamadım, dun eşim beşiktaşın maçına gıttı dıye gece 4 e kadar kavga ettık ağladım nıye böyle huysuzluk yapıyorum ne zor bır ınsan oldum ben dıyorum ama yıne yapıyorum yapacagımı, hayatım da kınadıgım tum o kaprıslı kadınlar gıbı oldum.