2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
off havalar da ısınıyo
hala kendime spor ama dümdüz siyah böle dikkat çekmicek bi ayakkabı bulamadım :tuu:

gunaydın arkadaşlar, sabah tartıldım yıne kılo vermışım, canım hıç bırşey yemek ıstemedı bu hafta,içimden gelmıyor, bakalım bugun randavum var dr ne dıcek. herşeyı kafama takıyorum, sureklı ağlıyorum neden böyle oldum anlamadım, dun eşim beşiktaşın maçına gıttı dıye gece 4 e kadar kavga ettık ağladım nıye böyle huysuzluk yapıyorum ne zor bır ınsan oldum ben dıyorum ama yıne yapıyorum yapacagımı, hayatım da kınadıgım tum o kaprıslı kadınlar gıbı oldum.

valla hiç bilmiyorum kavanoz
tipi güzel ama kendi nasıl acaba??

off havalar da ısınıyo
hala kendime spor ama dümdüz siyah böle dikkat çekmicek bi ayakkabı bulamadım

arceya arkadaşım hamileyken almıştı yumuşak naylon gibi bir ayakkabı. yandan tokası vardı.hamileler çok alıyormuş esnek diye.
nerden almıştı onu bilmiyorum ??

gunaydın arkadaşlar, sabah tartıldım yıne kılo vermışım, canım hıç bırşey yemek ıstemedı bu hafta,içimden gelmıyor, bakalım bugun randavum var dr ne dıcek. herşeyı kafama takıyorum, sureklı ağlıyorum neden böyle oldum anlamadım, dun eşim beşiktaşın maçına gıttı dıye gece 4 e kadar kavga ettık ağladım nıye böyle huysuzluk yapıyorum ne zor bır ınsan oldum ben dıyorum ama yıne yapıyorum yapacagımı, hayatım da kınadıgım tum o kaprıslı kadınlar gıbı oldum.

günaydın canım üzülme aynı şeyler bendede mevcut bende akşam kavga ettim telefonu yüzüne kıskançlık krizlerine giriyorum bende bu aralara herşeye ağlıyorum

normaldir takma, bazen hepimizde oluyor
hamileliğin yan etkisi

Geri