cibinlik hoş duruyo çok canım.aslında bende almayım dıye düşündüm.Eşim almalıyız fılan dıyınce pintilik yapmayım dedım.ama hoş gercekten.Ama tavandan aslılan yerıne yandan olan daha hoş duruyo kızlar bence ve daha kullanışlı.115 TL. dedi 75 peşin para ındı.ama kazıklanmışda olabılırım onu araştırmadım.Oda takımı,emzirme koltuğu alalım derken oda arada kaynadı dün.:laugh:
bakalımm yaaa sezon yeni girdiiii buluruzz birşeylerr bu arada dün olmayanlar için tekrar yazıyorum yeni doğan prima 98 li 18 küsür kızlar 24 liradan düşmüşş dün aldık bir tanee 2 numara aldımm
Ben de dün realde gördüm ama yeni bebek indirimdeydi, bide yenidoğan vardı o indirimde değildi.. Ben de bişi anlamadım zaten, gene kafam karıştı almadım .. hehehe 🙂)
yok canım maltepe polis karakolu var ya onun karşısına geçince bir arka sokakta. grandhause un karşı sokağında hemen. git oraya da bence. çok güzel erkek çocuk kıyafetleri var.hemde uygun
Ben de dün realde gördüm ama yeni bebek indirimdeydi, bide yenidoğan vardı o indirimde değildi.. Ben de bişi anlamadım zaten, gene kafam karıştı almadım .. hehehe 🙂)
bakalımm yaaa sezon yeni girdiiii buluruzz birşeylerr bu arada dün olmayanlar için tekrar yazıyorum yeni doğan prima 98 li 18 küsür kızlar 24 liradan düşmüşş dün aldık bir tanee 2 numara aldımm