mex maşallah bebeğine canım🙂
🙂 teşekkürler canım 🙂 büyüyor ve bizde heyecanlanıyoruz hergün 🙂
Son düzenleme:
mex maşallah bebeğine canım🙂
almadım canım o yüzden fiyatlarını da hiç bilmiyorum
bende kararsızım cibinlik konusunda
bakalımm yaaa sezon yeni girdiiii buluruzz birşeylerr bu arada dün olmayanlar için tekrar yazıyorum yeni doğan prima 98 li 18 küsür kızlar 24 liradan düşmüşş dün aldık bir tanee 2 numara aldımm
tühh kaçırdımkim ama yinede maşallahh
aaaa ne güzel 🙂 inşallah sabırsız çıkmazlar 🙂 tek duam en azından 38 i görmek
bu da annemin aldığı pijama takımı. sabahlığı da var ama çekmedim onu
![]()
yok canım maltepe polis karakolu var ya onun karşısına geçince bir arka sokakta. grandhause un karşı sokağında hemen. git oraya da bence. çok güzel erkek çocuk kıyafetleri var.hemde uygun
yeni bebek 2 numaraa aldımm aha doğrusu görümcem aldı yineee sağ olsunBen de dün realde gördüm ama yeni bebek indirimdeydi, bide yenidoğan vardı o indirimde değildi.. Ben de bişi anlamadım zaten, gene kafam karıştı almadım .. hehehe 🙂)
bütün marketlerdemi yoksa mıgrosta falanmı cnm bende huggıesmı alsam dıyordumyaaa bak sımdıbakalımm yaaa sezon yeni girdiiii buluruzz birşeylerr bu arada dün olmayanlar için tekrar yazıyorum yeni doğan prima 98 li 18 küsür kızlar 24 liradan düşmüşş dün aldık bir tanee 2 numara aldımm
Çok güzelmiş kızlar sağlıkla giyin.çok şirin ya.ben kazlara bayılırım.Küçükken uçan kaz norton vardı bayılırdım ona ben.pijama takımını merak edenlere alıntı yaptımm
haha benimkide aynı valla
Allahtan aynı hastanede doğurmuycaz ne komik olurduuuu😛iha: