2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Canım, doktorum eğer uzun süre geçmezse mutlaka haberim olsun demişti, seninki de öyle sabahtan beri falan geçmemişse ara bir doktorunla konuş bence.

Aaaa sen yemedin mi daha? Hani kocan alcaktı dün?

ya bende cok severek yıyordum bıtandgm yemeartk böle seylerı cok fazla dedı omru uzun kalsın dıye bılmem ne yagı kullanıyorlarmısyaaa iyi deılmış bende huylandım yıyemyrmartk halbukı cok severek yyıyordum

Aaaa sen yemedin mi daha? Hani kocan alcaktı dün?

gece 1 de eve gelince alamadı hain koca. :n028:

ayy ayyy ayyy kıyamam göbekdaşıma
kız ver adresini akşam kargo yapim sabah elinde
yoksa asya hanımın gözü şaşı olur vallaaaa

şaşı mı olur
dur akşam kocama öyle diyeyimde koşa koşa gitsin alsın . valla nerden buluyorsa bulsun bir an önce yemem lazım
:laugh::laugh:

şaşı mı olur
dur akşam kocama öyle diyeyimde koşa koşa gitsin alsın . valla nerden buluyorsa bulsun bir an önce yemem lazım :laugh::laugh:

gitsin al sın kız tabi alışşn ben yollym kocamı gıdyr hoş öle sıksık cnm bişlr ıstemyr ztn ama kaprısımıde yapıyrm cunku baktm kıyamıyormyaa ozmn buda kendını salıyor alıştırmamak lazım rahataa

saol bitanem hepimizinki iyi gunlerde sağlıkla mutlu büyüsün içinde inş.Hep dua edıyorum.Mayısda teslim ediceklermiş odayı.1Ay suruyomuş.Valla en büyüğü oda işiydi benım için hallettik çok şükür.sıra perde,halı onuda merlınden alıcam belırledım kafamda.Bi de çerçvelerde eşimin ve benım bebeklik fotolarından duvarlara asalım dedık süs olarak,özdilekdende uyku seti ve nevresım takımlarını alıcam Allah izin verirse.kirli sepetide özdılekten alıcam beyaz hasır sepetlerden.Emzirme koltuğunuda ısmarladık canım.inş. tamamlanınca hepsi foto çekip koyucam.biz biraz yavaş hareket ediyoz kocamla.yalnızlık bide iş güç.Anca hallediyoruz.BakalımAllah herkesin gönlüne göre versin.

seninde oldumu meloşcum böle bişeylerrrrrr

oldu canım, rahim kaslarının gerilmesi dedi, ama yine de uyardı olur da geçmezse mutlaka göreyim diye.

allah allah bi sevmeyen ben varım herhalde yani sevmeyen derken öyle bayılmadım nedense

bir kişi daha vardı sevmeyen, ama kimdi hatırlayamadım?

şaşı mı olur
dur akşam kocama öyle diyeyimde koşa koşa gitsin alsın . valla nerden buluyorsa bulsun bir an önce yemem lazım
:laugh::laugh:

ben olsam sokmam artık kocayı eve :laugh: :laugh: