Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
rica ederim kuzuuuum, ama hamilelikler birbirine benzemiyormuş, o yüzden ben en ufak bişey bile olsa mutlaka doktora danışıyorum, adam bıkmıştır artık, ama naapiiim, başkasında normal olan bende anormal olabilir yada tersi
ahhhh o karpuz sevdasına ben hamileliğimin başından beriiiiii 10-11 tane yedimmmmm tek ona aşerdimmmmmm adama gına geldi artıkkkk karpuz aramaktan bi de pahalııııydıııı😛iha:😛iha:
arciii sen dün de yiyemedin demek yazık kuşum yaf işyerin nerde işyerindekiler nerde yaşıyor hiç mi birisi sana alamadı hee en sonunda ben alcam getircem kargoya da verebiliriz tabi kızların dediği gibi ama ezilmesin kargoda 🙂 karpuz mu dedin güneşim ctsi canım cekti aldık yedik ama tadı öyle karpuz gibi değildi pek 🙂eşim de ne beklentisindeydin ağustostamıyız sanki dedi bana mart ayınde yetişen bu kadar olurmuş .. neyse yedim gecti.
inanır mısınız doktorun teli daha bende yok. başıma iş gelse adamı arayamam 🙂
bende aksine çok rahat mıyım yoksa çok mu salağım anlamadım gitti.böyle aksi durumlarda ulaşmak için almak lazım aslında.