2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Benimkide aynı sayılır.Canım çekınce alıyo ama Bi yerim ağrıyo dıyom.Normal bu durumlar hamılesın dıyo.Gıcık oluyorum.Ben bılmıyorum sankı.Bıde doktor gıbı rahat rahat konuşuyo çok gıcık oluyom:n028:

of basta sorunlu baslamıs yani ): inşallah iyileşir hep beraber sağlıkla cıkarlar hastaneden.kg su nasılmış peki?

bunu bana sağlık ocağındaki hemşire de söyledi

😛iha:😛iha: sence hangi galaksi ????? hanzorüs

😛iha:😛iha:😛iha:

yahu ben dün sınavdan cıktım tansiyonum düştü çok tuvaletim var falan diyorum adama..adam gidip mağazaya daldı (hee bu arada bana ya da bebişe değil kendisine bişeyler bakıyor)beni de sürükledi neyse hadi dedim sustum sonra alışveriş yaptı bana fikir soruyor falan bi de en sonunda patladım ama çıkınca hak verdi tabi..unutmuş! şirinevlere gecti o sırada tabi arada 10dk var adam balık hafıza benim sürekli tekrarlamam lazım acım hastayım diye hoş o zmn da mızmız oluyorum:n028:

bunu bana sağlık ocağındaki hemşire de söyledi

😛iha:😛iha:😛iha:
Hangisini söyledi canım yıkamadan elini biryere surme alayını demi?Aman hayırlısı archinin dediği gibi hiç aklına getirip kötü düşünmemek lazım.Bu gibi şeylerden hamileleğin tadını çıkartamıyoz ya üzülüyorum gerçekten...

cumartesi biraz evi toplayayım dedim
artık baya zor geliyor iş yapmak
fazla yoruldum gece yatamadım sağa sola dönerken canım yanıyordu
bide kalçama bir ağrı girdi benimkine ya şu sol kalçamı bir ovsana kıpırdayamıyorum dedim

cevabı ne olsa
elin yetişmiyomu :n028::n028:ahanda böyle kafasına vurasım geldi

heheh cok tatlısın yaaa benmkıde dun arayıp durdu işe gitmişti evde yalnzdım bebek harekt ettımı sen nasıl oldun gece hep kıvrndın falan aaaaaaa dedım yeter en sonnda fazla ılgıde sıkıyor beee bazen🙂

Benımkıde ben bunun arkadaşlarıyla kafede geceye kadar oturayım güleyım oynayayım ohhh keyfine dicek yok.aman sıkıntılardan bahsetme hemen normal oluyo.Bak ama bu 2 ay zehir edicem ona ben yeter.ağırlaştım iice.tamam yemeğimi filan yapıyo ama aynı enerjiyi beklıyo benden gezelım tozalım yıyelım içelim gulelim,arkadaşları gelsin.Ay gıcık oluyom bazen yaaaa:n028:

Hepimizin kocası da aynı bi rahat adamlar ya... Benimki hala benden su falan istiyoo oturuken.. :n028: